EA si s sebou na E3 přivezli svoji pravidelnou dávku sportů
zdroj: tisková zpráva

EA si s sebou na E3 přivezli svoji pravidelnou dávku sportů

16. 6. 2015 14:05 | Téma | autor: Honza Konfršt |

E3 není živa jen velkým množstvím energy drinků, nedostatkem spánku a pravidelnou dávkou potravy z fast foodu – potřeba je i pohyb a ten nám rok co rok zprostředkovávají velkou dávkou sportovních titulů EA. Samozřejmě se jedná o pohyb virtuální, ale i to se za zatmavenými okny našich doupat počítá a formou trailerů i bližšího infa se nyní můžeme podívat na pětici nových sportovních her – Madden NFL 16, NHL 16FIFA 16NBA Live 16 a Rory McIlroy PGA Tour.

EA Sports si pro prezentaci nejnovějšího fotbalového přírůstku přivezli na pódium skutečnou fotbalou legendu a novou FIFu nepředstavil nikdo jiný, než sám Pelé. Samotné video hraje na citlivou notu a pokouší se v hráčích probudit emoce – fotbal spojuje, je o mocných momentech a přesně na ty (a vedle toho mimo jiné také na ženské nároďáky) by se rádi v EA Sports zaměřili a hráčům je zprostředkovali. Přesvědčit se o tom na Xboxech, PlayStationech a na PC budeme moci 25. září.

zdroj: Archiv

Na pódiu nesmělo chybět ani nové NHL 16, jež si v ukázce na novou sezónu klade zásadní otázku – co tvoří skvělý tým? 15. září to budeme moci zjistit na vlastní kůži, do té doby budeme muset vývojářům jen věřit, že i další NHL je vyvíjeno s opět větším důrazem na přání fanoušků. Návrat do série hlásí EA SPORTS Hockey League, online kompetitivní mód, ve kterém budou moci hráči soutěžit mezi sebou. Co se platforem týče, tak NHL dorazí pouze na Xbox One a na PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Madden NFL 16 se u nás netěší příliš veliké popularitě, opomíjet tento gentlemanský sport by však byla chyba a své o tom ví i v EA Sports – v Americe se jedná o sport velmi oblíbený a například původní Xbox Madden živil ještě roky po jeho klinické smrti. Nejnovější díl vychází 26. sprna na Xbox One a na PlayStation 4 a nabídne prý opět o něco realističtěji zpracovaný zážitek. Nenechte si také ujít nový trailer. Ten je, stejně jako ty dva předchozí, opět doprovázen dramatickým monologem.

zdroj: Archiv

Virtuální basketbal v podobě NBA Live 16 se u nás těší pravděpodobně o něco větší oblibě než předchozí Madden a tím i následující ukázka udělá radost jistě většímu množství hráčů. I nový ročník NBA míří exkluzivně na Xbox One a na PlayStation 4 a i zde engine Ignite dělá divy – hráči vypadají opět o něco reálněji, jejich dresy se opět hýbou realističtěji a podlaha je zase o něco lesklejší. Datum vydání je v tomto případě stanoveno na 29. září.

zdroj: Archiv

Golf je sportem patřícím spíše do vrstvy majetnějších, o to lákavější je každá možnost vyzkoušet si jej alespoň virtuálně. To může zprostředkovat například Rory McIlroy PGA Tour, poslední zástupce sportů z řad EA a jediná sportovní hra této společnosti, jež neběží na enginu Ignite, ale na Frostbite. Ten pohání například sérii Battlefield zvolen byl jistě proto, že dokáže vykreslovat větší prostory, což je pro golfové hřiště docela zásadní pozitivum.

Rory McIlroy PGA Tour představuje ze všech EA Sports her pravděpodobně nejodvážnější posun – vývojáři začali po 25 letech vydávání na golf zaměřených her od úplného začátku a na Xbox One a PlayStation 4 přináší prý dosud unikátní golfový zážitek, který si budou moci užít všichni bez ohledu na to, zda vyhledávají arkádu či simulaci. O novinkách se můžete přesvědčit v dubnovém traileru. Ten ukazuje mimo krásné grafiky také například trojí možnost ovládání odpalů. Rory McIlroy PGA Tour vyjde 14. července.

zdroj: Archiv

Nejnovější články