Epic Games Store rozdává zdarma hned šest her s Batmanem
zdroj: tisková zpráva

Epic Games Store rozdává zdarma hned šest her s Batmanem

20. 9. 2019 13:15 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Část hráčské obce možná považuje Epic za největší zlo, které potkalo herní průmysl za dlouhé roky, to ale nemění nic na faktu, že si s jeho dárečky můžete budovat pořádně nadupanou knihovničku, aniž byste utratili jediný halíř. Tento týden si ulovíte hned šest her s netopýřím mužem v hlavní roli, a to jak ze série Batman Arkham, tak ze stavebnicového LEGO Batmana.

Co přesně tedy na Epic Games Store za nula korun českých obdržíte tentokrát? V Arkham Collection naleznete Arkham Asylum, Arkham City a Arkham Knight od Rocksteady, z Arkham série tedy chybí jen Origins z roku 2013, za kterými stojí jiné vývojářské studio.

Druhá, LEGO kolekce pak obsahuje LEGO Batman: The Videogame, LEGO Batman 2: DC Super Heroes a LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Kostičkové hry tedy můžete mít komplet a užít si je především v lokální kooperaci, která nadchne nejenom mladší hráče.

Série Batman Arkham je jednou ze zaběhnutých stálic a ve své době byla prakticky tou nejlepší na motivy komiksu, minimálně na PC. Na PS4 jí dýchá na krk loňský Spider-Man. Rocksteady se podařilo zdatně skloubit detektivní prvky, plynulé souboje a od druhého dílu taky otevřený svět. Graficky vás v dnešní době už asi neoslní, ale pořád jde o hodně kvalitní kousky.

Všechny budou na Epic Games Store k vyzvednutí do 26. září, kdy je nahradí Metro 2033 ve verzi Redux a simulátor všeho Everything.

Nejnovější články