Epic představí budoucnost Unreal Tournament už ve čtvrtek
zdroj: tisková zpráva

Epic představí budoucnost Unreal Tournament už ve čtvrtek

5. 5. 2014 13:03 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Nikdo to asi nečekal, ale zdá se, že fandové klasické multiplayerové řežby mohou jásat. Podle výmluvných indicií by ve čtvrtek mohl dojí k oznámení nové Unreal Tournament hry nebo něčeho pro komunitu kolem téhle hry důležitého. Naznačuje to hned dvojice twitterových prohlášení a pár dalších stop.

Prvním z tweetů, které oznamují oznámení (ano, tak to dnes chodí) pochází od Marka Reina z Epic Games. „Miluju Unreal Tournament. Jsem nadšený, že se vrací! Více příští týden!“ Navíc v jedné z následujících odpovědí přidal "Ano, UT se vrací".

Tweet od Paula Meegana zase poukazuje, že k odhalení nových informací dojde na Twitch kanálu UnrealEngine ve čtvrtek 8. května. Mohlo by to znamenat, že půjde jen o novinky ohledně Unreal Engine, ale proč by pak Rein mluvil přímo o Unreal Tournament? Kdepak, půjde o něco jiného.

Nikdo samozřejmě neslibuje, že půjde o novou UT hru, třeba měli tvůrci na mysli „jen“ remake či update, případně hru pro mobily (ale to by nám Epic neudělal, že ne?). Rein ale uvádí, že půjde o comeback, takže... očekávám novou hru! Jinak se asi zklamání velká část obecenstva neubrání. Nechme se tedy překvapit co nás čeká, ale jen těžko lze v tuto chvíli mírnit očekávání.

Nejnovější články