EURO 2012 vyhrálo Německo... v simulaci FIFA 12
zdroj: tisková zpráva

EURO 2012 vyhrálo Německo... v simulaci FIFA 12

31. 5. 2012 15:36 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Vykašlete se na tipování (anebo se na něj naopak vrhněte!), fotbalové EURO, které je doslova...

Vykašlete se na tipování (anebo se na něj naopak vrhněte!), fotbalové EURO, které je doslova za branami, už zná vítěze. A ne, nejsou to Španělé, ale Němci, kteří se díky nástupu (v Německu narozených) imigrantů proměnili z buldoků, na jejichž hru se nedalo moc dívat, na tým hbitých, konstruktivních hráčů, na jejichž hru se naopak dívá jedna radost. No dobře, titulů mistrů Evropy ještě nezískali v oficiálním turnaji, ale v simulaci ve FIFA 12, přesněji řečeno v add-onu EURO 2012.


Ale nesmějte se, můžete říct, že občas náhoda zaúřaduje, ale tyhle pravidelné simulace se začínají v poslední době vyplňovat. MS 2010 dle nich mělo vyhrát Španělsko, FA Cup Chelsea nad Liverpoolem – a tyhle výsledky se potvrdily. A co se týče simulace EURO, Německo se ve finále utká s Oranjes, které porazí 2-1, kdy za Němce bude skórovat Gomez a Mesut Özil a za Holanďany van Persie, který se stane i nejlepším střelcem turnaje. A jak dopadne tým ČR?

Nu, když se podíváte na komplet výsledky, zjistíte, že jsme pohořeli už v základní skupině... a tak to vlastně není nerealistické. Porazíme Řeky, remizujeme s Poláky a prohrajeme s nadupanou sestavou Ruska. Což by nebyl průšvih. Zajímavé je, že Španělsko by mělo vypadnou s Holanďany, kteří se je tentokrát nepokusí rozkopat v původním smyslu slova.

Tak a teď se s námi podělte vy o své tipy na EURO. Kdo myslíte, že vyhraje, jak dopadneme my a kdo bude nelepším střelcem? Takže jen za mne – vítězem se stane Německo, my vypadneme v základní skupině a nejlepší střelec bude Huntelaar.

A v rámci malého firemního proma. Kolegové z Tiscali právě dnes spustili EURO 2012 speciál, kde najdete všechny informace nejenom o českém, ale i ostatních týmem. Chybět nebude výsledkový servis a aktuální články k jednotlivým zápasům a událostem.

Nejnovější články