Far Cry 2 za polovic, druhá Platinovka zdarma
zdroj: tisková zpráva

Far Cry 2 za polovic, druhá Platinovka zdarma

18. 4. 2009 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Namísto litru stojí všechny verze 599 Kč a stejnou částku ušetříte u kombinace dvou re-edic od CDP.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Už máte šanci jen den a kousek, v tuto chvíli ještě zhruba 38 hodin, které se odpočítávají do ukončení aktuální nabídky na VikendovaSleva.cz. Akce online-shopu Xzone si za necelé dva měsíce získala velkou popularitu a podobně jako například v Anglii mají tzv. Černé pátky, tak i v Česku sledují tisíce lidí, jaká že výhodná koupě se tam daný víkend urodí. Tentokrát to je Far Cry 2, které má ambice navázat na dosud nejžádanější Fallout 3.

Tato first-person střílečka z neokoukaného prostředí Afriky (exkluzivní recenze 9/10 a video-recenze) standardně stojí v PC verzi 1099 Kč a v konzolové verzi někde dokonce 1299 Kč, ale v rámci Víkendové slevy ji lze získat s 50% slevou - to jest pouze za 599 Kč. Cena platí pro všechny verze: jak tu PCčkovou v češtině, která byla na podzim bita opožděným uvedením trh od Playmana, tak té pro PS3 a X360. Jako vždy, objednávka musí proběhnout v době 18.-19. dubna, s možností hru vyzvednout na kamenné prodejně obchodu (Praha, Brno, Louny) během pondělí. Příště bude ve Víkendové slevě konzolový hit loňského roku.

Jinou lákavou nabídkou Xzone je 1 + 1 zdarma. Pod tímto, poslední dobou otřepaným názvem se skrývá možnost pořídit si jednu hru z Platinové nebo Topseller edice a druhou hru z té samé edice k tomu dostat zdarma. Funguje to jednoduše: jednu hru si koupíte a druhou vybranou hru napíšete v pokladně do vzkazu. Přijdou vám tak dvě hry za cenu jedné, čímž se u Platinové edice ušetří 559 Kč (a při koupi třeba tří dvojic her takto celkově ušetříte přes 1600 Kč).

Za jedněch 559 Kč můžete velmi výhodně obdržet kupříkladu kombinace Mass Effect PC + Stalker Clear Sky, nové Gobliiins 4 (s přibalenými třemi předešlými díly) + Penumbra Anthology (tzn. celkem 5 her), Stranglehold + Devil May Cry 4, Heroes of Might & Magic V Silver Edition + Medieval II Total War Gold, Frontlines + Colin McRae DIRT, nebo nostalgici Blizzard Anthology + Diablo II Complete (příp. Warcraft III Complete). V rámci TopSeller edice zase za jedněch 399 Kč kombinace např. Alone in the Dark + Jericho, Overlord + Condemned, Juiced 2 + Sega Rally nebo TimeShift + Turning Point. Všechny jmenované tituly jsou v profesionální české lokalizaci od CD Projektu. Tato akce 1 + 1 trvá do konce dubna.

zdroj: Xzone

jd

Nejnovější články