GOG nabízí zdarma Dungeon Keeper, Steam zase Zaklínač 1 a 2
zdroj: tisková zpráva

GOG nabízí zdarma Dungeon Keeper, Steam zase Zaklínač 1 a 2

14. 2. 2014 18:54 | Téma | autor: Adam Homola |

Nemáte žádné plány na víkend? Nevadí, pokud nějaké máte, měli byste je zrušit. Poláci z CDP a GOG nám chtějí udělat radost a k dobrým skutkům se tentokrát přidala i sama EA, kde si možná někdo uvědomil, že je co žehlit. Než se ale dostaneme k Dungeon Keeperovi zdarma, je třeba zmínit novější hry. Zaklínač a Zaklínač 2 už asi většina z vás hrála, ale kdyby náhodou ne, má ideální příležitost. Na Steamu může obě hry během víkendu stáhnout a hrát zcela zdarma.

Nakoukněte do své knihovny her na Steamu a měli byste tam oba díly vidět. Jak Enhanced edice jedničky, tak dvojka, budou zdarma dostupné až do nedělního večera, konkrétně do 19 hodin našeho času. Pak vám z knihovny zmizí, pokud si je nekoupíte. Což byste ale mohli, protože jsou zároveň v obří slevě. Jedničku si můžete koupit za 1,6 euro a dvojku za 4 eura.

Slevy na obě hry budou platit do 18. 2., tedy do příštího úterý, pak se cena vrátí do normálu. Akce se slevou platí jen pro Steam verze her, na GOGu je cena standardní.

Na GOGu však také probíhá hezká promo akce. První Dungeon Keeper se zde právě teď rozdává úplně zadarmo, stačí si o něj jen říct a pak se vám objeví v knihovně. Aby mu tam nebylo smutno, můžete ho doplnit o výborný druhý díl, který je tam v akci za 1,5 dolaru.

Pokud byste náhodou, stejně jako já, už Dungeon Keeper na GOGu měli z dřívějška, stejně si o něj můžete říct a dostanete dárkový kód na jedničku, kterou pak můžete někomu věnovat.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Akci určitě nepropásněte, oba díly jsou výborné a hlavně ani v jednom nemusíte čekat dvacet hodin, než vykutáte jeden čtvereček.... Takový nesmysl přece nikdo nechce a při hraní původních dvou dílů zaplesá srdíčko každého retro hráče. GOG, Steam a nakonec i ta EA mají za tuhle dvojici sympatických akcí velké plus!

Nejnovější články