GOG slaví 11. výročí, jak jinak než slevami
zdroj: tisková zpráva

GOG slaví 11. výročí, jak jinak než slevami

4. 10. 2019 12:40 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Digitální obchod GOG začínal se specializací na staré dobré klasiky, to už ale dávno neplatí a kromě kultovních her tam najdete i spoustu čerstvých novinek, což je dobře, protože 11. narozeniny se mezi obchodníky samozřejmě slaví jedině výprodeji a slevovými akcemi, v tomto případě až do výše 80 %. Ulovte si Zaklínače, Divinity: Original Sin 2 nebo klasická RPG za výhodnou cenu.

Zaměstnanci GOGu dali hlavy dohromady a zlevnili své oblíbené kousky napříč obchodem. Pořídit si tak můžete třeba třetího Zaklínače v edici GOTY nebo Hellblade: Senua’s Sacrifice za 15 eur. Kvalitní RPG z loňského roku Pathfinder: Kingmaker na GOGu prodávají hned v několika různých variantách, které teď všechny nakoupíte za poloviční cenu.

Zájem je i o Divinity: Original Sin 2, které stojí 27 eur. České Kingdom Come: Deliverance zlevnilo na 15 eur, stejně jako jeho královská kolekce DLC. Ve slevách najdete taky spoustu kousků ze sérií Heroes of Might and Magic a X-COM, adventury od LucasArts, Gothicy, Baldur’s Gate nebo třeba Stellaris a příslušné dodatky.

Kompletní seznam naleznete na webu obchodu. Slevy potrvají ještě tři dny, takže máte přes víkend dost času na výběr.

Nejnovější články