GOG slaví desáté narozeniny, místo dortu dostanete slevu
zdroj: tisková zpráva

GOG slaví desáté narozeniny, místo dortu dostanete slevu

2. 10. 2018 16:00 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Good Old Games jsou mrtvé, ať žije GOG! Blahopřání si nechte pro své blízké, tenhle herní obchod slaví první desetiletí štědrou porcí slev a jednou hrou zdarma, kterou si dokonce z nominovaných smějí hráči sami zvolit. V průběhu týdne si můžete pořídit trojici balíčků a v jednom z nich je i tuzemské Kingdom Come za dosud vůbec nejnižší cenu. A to se vyplatí!

GOG nám pomalu dospívá a především roste do krásy, protože k desátým narozeninám dostal velké vizuální úpravy. Hlavní produktová stránka každé hry se teď trochu víc podobá těm ze Steamu, ale je mi jasné, že víc než webdesign vás zajímají ty slevy.

Ke svému výročí GOG přišel s trojicí kolekcí: The Timeless Essentials, tedy Nestárnoucí nutnosti, kam patří Theme Hospital, Dungeon Keeper 2, System Shock 2 a Another World. Pořídíte ji za směšných 5 dolarů. The Art of Aging Gracefully (Umění důstojného stárnutí) schovává Owlboy, remasterovaný Homeworld a Dragon Age: Origins, a stojí dolarů deset. V posledním balíčku nazvaném Moderní klasiky se skrývá české Kingdom Come: Deliverance spolu s Battle Chasers: Nightwar a výborným Shadow Tactics: Blades of the Shogun, dohromady za 25 dolarů. Kromě toho, že je to prozatím nejnižší cena, za kterou lze Jindrovy lapálie pořídit, dostanete navíc ještě dvě další kvalitní hry.

Co se týče hry úplně zdarma, tu máte možnost ovlivnit vy sami. Hlasování probíhá do 4. října a vybírat můžete z Firewatch, Shadow Warrior 2 a Superhot. Těžká volba! Po skončení hlasování bude ona vyvolená hra po dobu 48 hodin k vyzvednutí zadarmo.

A to ještě není všechno. GOG se totiž dohodl s Paradox Entertainment a společně odstranili DRM ochranu ze Stellaris. A protože dobrých starých her není nikdy dost, můžete si na moderních systémech konečně zahrát Soldier of Fortune a stařičkou Indiana Jones and the Infernal Machine.

Pokud jde o archeologické vykopávky, můžete zamáčknout nostalgickou slzičku u bezmála šestiminutového videa, kde na historii firmy vzpomínají jak její zaměstnanci, tak i velké figury herního průmyslu.

Bujaré oslavy desátých narozenin na GOGu potrvají do 7. října. Nezapomeňte si do té doby vyzvednout svou hru zdarma anebo si pořídit nejlevnější Kingdom Come.

Nejnovější články