GOG spouští přehledný systém týdenních slev
zdroj: tisková zpráva

GOG spouští přehledný systém týdenních slev

9. 1. 2017 17:12 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Doposud probíhaly pravidelné slevové akce na GOG.com prostřednictvím tematických Staff Picks a Weekend Promos. Po dvou letech existence ale tento systém končí a nahradí jej nový, který se jmenuje prozaicky Weekly Sale a tím říká vše podstatného. Nově se slevy objeví vždy v pondělí a vydrží v nabídce celý týden, přičemž v pátek ještě přibude několik dalších her v rámci slev, to kdybyste si nemohli nic vybrat.

GOG.com se rozhodli promíchat celý systém slev nejspíše primárně proto, že týdenní systém je přehlednější, víte, kdy se podívat na nové tituly a případně si je koupit, někdy až s devadesátiprocentní slevou. Jak se můžete podívat i tento týden, hry jsou často zařazeny v rámci celých bloků základní hry s datadisky a dalšími díly.

Kupříkladu teď najdete ve Weekly Sale The Escapists i s dalšími přídavky, několik dílů Worms, vynikající prastarou a pořádně obtížnou Litil Divil, skvělé RPG Soulbringer nebo čtyři tituly ze série Tex Murphy. Některé z nich jsou k dostání za opravdu směšnou cenu 0,6 eura… Rozmýšlet nad takovou investicí můžete až do konce týdne. Osobně bych se minimálně za Litil Divil a Soulbringer přimlouval, protože jde o skvělé kousky.

Nejnovější články