GOG vás chce novou slevovou akci překvapit aneb rozbijte si vlastní piñatu (a rovnou i prasátka)
zdroj: tisková zpráva

GOG vás chce novou slevovou akci překvapit aneb rozbijte si vlastní piñatu (a rovnou i prasátka)

11. 9. 2015 14:38 | Téma | autor: Adam Homola |

Rozbíjení piñat sice u nás nemá prakticky žádnou tradici a málokdo to zná odjinud než z filmů, ale to neznamená, že bychom si nemohli užít jednu takovou virtuální piñata akci na GOGu. Poláci zase vymýšleli jak klasické slevové akce trochu ozvláštnit a přišli právě s Indie Piñata - akcí, kdy máte vedle tradičních slev možnost investovat tři dolary do neznámé hry. GOG vám neřekne ani nenaznačí co tam bude a klidně můžete dostat něco, co nechcete a nebude vás to bavit. A samozřejmě naopak - za tři dolary můžete natrefit na klenot, který je normálně podstatně dražší.

V jednotlivých piñatách přitom není celý katalog GOGu. Je tam speciální selekce prý skvělých indie her, které vybrali jak zástupci GOGu, tak pánové a dámy ze studia Crunching Koalas. Hry, které můžete z piñaty dostat, mají mít standardní cenové rozmezí od 10 do 45 dolarů, takže se nemusíte bát, že by vám ze zvířátka vypadla nějaká blbina která stojí běžně jeden dva dolary.

Vedle Indie Piñata běží na GOGu rovnou i další velká slevová akce na spoustu her a je nutno upozornit, že hry se v akcích nepřekrývají. Pokud si tak koupíte třeba World of Goo, Hotline Miami, Legend of Grimrock II a Escape Goat 2, nestane se, že byste stejné hry vymlátili i z piñaty. Vedle čtyř zmíněných kousků, které jsou teď ve velkých slevách, můžete koupit ještě hodně lacino třeba Sunless Sea, Kholat, Kentucky Road Zero, The Vanishing of Ethan Carter a spoustu dalších.

Akce Indie Piñata poběží až do 18. září, ale každých pár dnů bude GOG rotaci tajných her střídat, takže klidně můžete nakoupit hromadu piñat teď a příští týden zkusit své štěstí znova. Kdo ví, třeba se poštěstí a dostanete zrovna něco z vašeho wishlistu, u čeho jste jen čekali na slevu. A nebo taky ne. Právě o tom překvapení rozbíjení piñat je. Vedle toho stojí za zmínku také to, že GOG v minulých dnech přidal do nabídky Shadow Watch, Dropsy a Dungeons 2.

Nejnovější články