GoldenEye oživá v multiplayerovém PC modu
zdroj: tisková zpráva

GoldenEye oživá v multiplayerovém PC modu

15. 12. 2010 16:02 | Téma | autor: Petr Poláček |

Pět let práce ve volném čase na něčem, z čeho nekouká ani koruna a možná ani žádná sláva, to už chce zatraceně silné odhodlání. A týmu amatérských nadšenců, který nedávno vydal finální verzi GoldenEye: Source, odhodlání rozhodně nechybí.

Pět let práce, které si dokončení GoldenEye: Source vyžádalo, se však z pohledu hráčů rozhodně vyplatilo. Jde o multiplayerový mod pro Half-Life 2, který na PC přináší fragmenty kultovní konzolové střílečky (recenze nedávného Wii remaku) stejného názvu z N64. Modifikace obsahuje známé mapy z původní hry, samozřejmě zpracované s využitím všech možností Source enginu.

Dohromady je map 22, k dispozici je 11 hratelných postav (rozdělených mezi MI6 a Janus jednotky) a prakticky všechny zbraně z multiplayeru původní hry, opět v moderním provedení. Absence singleplayeru v kontextu nabízené šíře multiplayerového obsahu ani nemrzí. A navíc, je to fanouškovská modifikace nabízená zdarma, přestože v každém ohledu zapáchá profesionálním výrobkem. K hraní potřebujete Half-Life 2, další informace a modifikaci samotnou najdete na ModDB stránce projektu.

 

Nejnovější články