Herní předplatné Apple Arcade začne v září s prvním měsícem zdarma
zdroj: tisková zpráva

Herní předplatné Apple Arcade začne v září s prvním měsícem zdarma

11. 9. 2019 12:30 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Kromě toho, že Apple včera představil svoje nové modely iPhonů, přihodil i nějaké ty detaily o svém herním předplatném. Apple Arcade nabídne více než stovku her hratelnou napříč platformami – bez rozdílu si zahrajete na iPhonech, iPadech, Macu i na Apple TV, bez reklam a nákupů v aplikacích. To vše za nějakých 120 korun měsíčně.

Apple během svého Special Eventu ukázal novou variaci klasického Froggera od Konami, motoristickou hudební hříčku Sayonara Wild Hearts, která kromě Apple Arcade vyjde i na Switchi, a podvodní průzkumnické dobrodružství Shinsekai: Into the Depths od Capcomu.

zdroj: Archiv

Kromě toho v předplatném najdete sandboxovou adventuru Beyond a Steel Sky, virtuální verzi „podlaha je láva“ Hot Lava, The Pathless od tvůrců Abzû, závody s ježkem Sonicem, mobilní verzi Raymana a mnoho dalších. Třeba zatím neoznámený titul od české Amanity.

Ke spuštění předplatného by mělo dojít 19. září a nové hry do něj budou přibývat každý měsíc. Z jednoho účtu si za 4,99 dolarů měsíčně může zahrát až šest lidí a první měsíc dostanou všichni uživatelé zdarma.

Nejnovější články