Hry The Suffering 2 a Black & White 2 hotovy
zdroj: tisková zpráva

Hry The Suffering 2 a Black & White 2 hotovy

20. 9. 2005 9:09 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Tak už je to jisté.

The Suffering: Ties That Bind zdroj: tisková zpráva Dva očekávané tituly už jsou připraveny se vám předvést v celé své kráse. Jednak je to hororová akce The Suffering 2: Ties That Bind, která je teď již pomalu na cestě do obchodů, kde by měla být k dostání od pondělí 26. září. Začátkem října se jí dočkáte i na českých pultech. Předobjednat si ji můžete ale třeba hned na Tiscali Gameshopu, a to buď ve verzi pro PC, anebo pro PS2. Ve vývoji byla nicméně i verze pro Xbox.

The Suffering: Ties That Bind navazuje na loňskou úspěšnou hru, která v naší recenzi získala krásných 82 % (i tu si stále můžete objednat v našem internetovém obchodě). Vy, co jste hráli původní titul, se setkáte s řadou povědomých tváří, ale také se spoustou nových příšer, jež vám nedají spát. Tak jako The Suffering nabízela tři možné konce i The Suffering 2 nabízí tři různá zakončení, ale rovněž i tři začátky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Druhým oficiálně dohotoveným projektem je strategie Black & White 2 vývojářů z Lionhead Studios, o které jste si toho mohli více přečíst v našem nedávném preview. I ta navazuje na úspěšného předchůdce (recenze - 90 %). Hra má být v prodeji od sedmého dne příštího měsíce. Tedy alespoň v zahraničí. V našem Tiscali Gameshopu ji očekáváme skladem někdy v polovině října. Předobjednávat můžete samozřejmě ihned.

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články