Humble Bundle okupují Team17 s Worms a závodní hry Codemasters
zdroj: tisková zpráva

Humble Bundle okupují Team17 s Worms a závodní hry Codemasters

27. 11. 2015 16:00 | Téma | autor: Adam Homola |

Vedle všudypřítomných slev na Black Friday funguje také Humble Bundle v poměrně klasickém režimu a je to pár hodin co spustil nový Humble Weekly. Ten patří známému vývojářskému studiu Team17 a tím pádem červíkům. Wormsů je v aktuálním Humble Weekly možná až moc, ale Team17 mají na triku i jiné hry a bundle by byl skoro dostačující i bez růžových potvůrek.

Můžete zaplatit kolik chcete a dostat starou akci Alien Breed Trilogy, logickou puzzle hru Light, nebo trojici Wormsů: jedničku, Crazy Golf a Armageddon. Za šest či více dolarů k tomu dostanete nedávnou puzzle hru Flockers, divnou puzzle plošinovku Schrödinger’s Cat and the Raiders of the Lost Quark a další dva Wormsy: Revolution Gold a Reloaded.

Pokud vytáhnete z kapsy 12 či více dolarů, můžete si zahrát pohádkovou adventuru Beyond Eyes se slepou holčičkou v hlavní roli, nebo rychlou izometrickou 3D střílečku LA Cops. A samozřejmě i na téhle úrovni vás Worms neminou: dostanete Clan Wars. Jestli se vám nechce řešit který stupeň vybrat a jste při penězích, můžete je investovat do poslední 70 dolarové úrovně. Ta vám odemkne Team17 Legacy Collection, kde jsou prakticky všechny hry studia.

Za zmínku stojí také hlavní Humble Bundle, který běží už nějakou dobu a za 11 dnů skončí. Tam si tentokrát trůní pánové a dámy z Codemasters, takže Overlord, Flashpoint, Hospital Tycoon a pochopitelně spousta závodních her. Je to například Colin McRae Rally, DiRT Showdown, Grid 2, Grid Autosport, nebo DiRT 3. A jako vždy je na vás kolik z vámi poslané částky půjde vývojářům, kolik na charitu a kolik pošlete na provoz Humble Bundle.

Nejnovější články