International 2016 Battle Pass pro DotA 2 obsahuje řadu bonusových předmětů
zdroj: tisková zpráva

International 2016 Battle Pass pro DotA 2 obsahuje řadu bonusových předmětů

17. 5. 2016 11:49 | Téma | autor: Aleš Smutný |

V srpnu se koná další mamutí turnaj The International v DotA 2 a jako tradičně vybírá Valve cenu pro vítěze turnaje formou crowdfundingu. který má podobu a název The International 2016 Battle Pass. Jde o chytrý systém, který za základní vloženou částku 10 dolarů nabídne potenciál spousty bonusového obsahu s tím, že si ho pak odemykáte hraním, nebo za něj připlatíte. A čtvrtina z prodané částky jde na ceny pro vítěze.

Se základním levelem dostanete tři Immortal Treasures, exkluzivní sezónní terén, efekty počasí, kurýra, úpravy HUDu, nahrávací obrazovky a další. Celý soupis naleznete na oficiálních stránkách. Kromě toho můžete Battle Pass levelovat ve hře skrze plnění úkolů, případně za peníze (5 levelů stojí 2,5 dolaru).

Novými úrovněmi si odemykáte nové odměny. Během zápasů můžete sázet tokeny na své výkony, přičemž za tokeny půjde nakupovat Battle Pointy, a za ně navyšovat level. Navíc můžete tokeny oceňovat i hráče, kteří se ve hře nějak předvedli.

Mezi odměnami za nové levely najdete třeba terén Immortal Gardens, evolving kurýra Onibiho, Legion Commander Prestige item a novou questovou cestu, zaměřenou na Tresdin. Počítejte i s novými vizuálními efekty, taunty apod. Na levelu 1000 získáte kromě speciálního efektu i reálnou sběratelskou repliku ceny pro vítěze turnaje v poměru 1:5. V ceně základní úrovně Battle Passu je i Compendium, tedy průvodce turnajem The International.

Momentálně už Battle Pass vydělal tři miliony dolarů, ale dá se čekat, že částka poroste. Loni se touto cestou vybralo 18,5 milionu dolarů a vzhledem k tomu, že letos probíhá The International od 8. do 13. srpna, je pravděpodobně, že rekord opět padne.

Nejnovější články