Jak vypadá Knack a další články z Konzolista.cz
zdroj: tisková zpráva

Jak vypadá Knack a další články z Konzolista.cz

29. 6. 2013 16:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Kolegové z Konzolista.cz se tento týden podívali na zoubek hravé akční plošinovce Knack pro PlayStation 4, zkusili, jestli bude jízda ve Fast & Furious: Showdown podobně adrenalinová jako ve filmu a zhodnotili nové Animal Crossing: New Leaf. Kromě toho ale připravili tradiční zásobu novinek a informací ze světa handheldů a konzolí, přičemž ty nejzajímavější kousky najdete v článku po rozkliku.

Hlavní designér Battlefield 4 je nadšený z Dualshock 4 – U současné konzolové generace mnozí hráči preferují Xbox 360 gamepad, který se lépe drží a hodí se více pro hraní akčních her. Jak se ale ukazuje, u next-gen konzolí budou gamepady kvalitou hodně rovnocenné. Hlavní designér Battlefield 4, Alan Kertz, je z Dualshock 4 hodně nadšený a bude ho pro další generaci preferovat.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Armikrog se dostane i na Nintendo Wii U – Možná si někteří z vás vzpomenou na povedenou adventuru The Neverhood, v níž bylo vše z plastelíny. Nedávno bylo oznámeno pokračování Armikrog, na kterém pracují i někteří bývalí tvůrci The Neverhood. Během oznámení ovšem mělo vše háček. Vývojáři požadovali na Kickstarteru 900 000 dolarů, aby mohli hru vůbec vytvořit. Kampaň už ovšem skončila, požadovaná částka se vybrala a dokonce se vybralo tolik, že hra Armikrog se dostane i na konzoli Nintendo Wii U.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Na DLC pro BioShock Infinite se stále pracuje, žádné nové informace – Ještě než vyšla skvělá akční hra BioShock Infinite, bylo možné si předplatit Season Pass pro několik DLCček. Ta ale stále nejsou ani oznámena, takže asi nepřekvapí, že se fanoušci ptají, zvláště ti, kteří Season Pass koupili, kde to vázne. Ken Levine na twitteru napsal, že stále na DLCčkách pracují, ale hned nebudou, protože jejich tvorba začala až v momentě, kdy šel BioShock Infinite do obchodů.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn pro PS4 začátkem příštího roku – Square Enix na letošním ročníku herní výstavy E3 oznámila, že vydá pro next-gen konzoli své akční MMO RPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, které vyjde letos v létě pro PC a Playstation 3. Tento týden bylo upřesněno, že se tak stane na začátku příštího roku, což je dříve, než se očekávalo.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Hra Dreamfall Chapters: The Longest Journey by se mohla objevit na next-gen konzolích – Studio Red Thread Games v současnosti vytváří zajímavě vypadající adventuru Dreamfall Chapters: The Longest Journey pro PC, jak ale nyní bylo řečeno, je hodně dobrá šance, že se objeví i na nových konzolích Playstation 4 a Xbox One.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Představení drona OWL z Killzone: Shadow Fall – Jednou z nejnadějnějších her pro Playstation 4 je akce Killzone: Shadow Fall. Během letošní E3 bylo odhaleno, že hlavní hrdina nebude během hry sám, ale doprovázet ho bude menší dron označený jako OWL. Ten bude pomáhat v řešení spousty situací, dokonce je možné ho využít i v boji.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Oznámen Pixel Junk Monsters Ultimate HD pro PSV – Na začátku tohoto týdne studio Q Games oznámilo spolupráci s vývojáři z Double Eleven (LittleBigPlanet pro Playstation Vita). Nyní už víme, že výsledkem této spolupráce bude hra Pixel Junk Monsters Ultimate HD, která vyjde na kapesní konzoli Playstation Vita někdy na konci léta. Pixel Junk Monsters Ultimate HD je samozřejmě vylepšenou verzí populární tower defence hry Pixel Junk Monsters, která vyšel pro Playstation 3 v roce 2008.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Superfrog HD v létě pro PS3 a PSV, nové informace a obrázky – Studio Team17 v současnosti připravuje HD remake své velké klasiky z Amigy, kterou je pochopitelně Superfrog. Vývojáři nyní odhalili, že hra vyjde na konzole Playstation 3 a Playstation Vita už během léta, přičemž nabídne i několik zajímavých vychytávek a novinek.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Ryse: Son of Rome by mohl v budoucnu dostat pokračování – Studio Crytek v současnosti připravuje pro konzoli Xbox One exkluzivní řežbu Ryse: Son of Rome, ve které bude římský voják Marius Titus bojovat proti armádám barbarů, aby pomstil smrt své rodiny. Hra zaujala na E3 především svým vizuálním zpracováním, ale ani hratelnost by nemusela být tak špatná, jak se na začátku zdálo. Tento týden se o hře rozpovídal pro server Polygon ředitel studia Crytek, Cevat Yerli, který řekl, že v budoucnu by nemuselo zůstat jen u jednoho dílu, ale mohli bychom se dočkat nejednoho pokračování.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články