Jon Hare zrušil Kickstarter na Sociable Soccer, vývoj ale pokračuje
zdroj: tisková zpráva

Jon Hare zrušil Kickstarter na Sociable Soccer, vývoj ale pokračuje

27. 11. 2015 14:00 | Téma | autor: Adam Homola |

Jsou to tři týdny, kdy jsme psali o spuštěném Kickstarteru pro duchovního nástupce starého známého Sensible Soccer a teď je crowdfundigová kampaň pro Sociable Soccer zrušená. Cílem bylo vybrat 300 000 liber, ale to se moc nedařilo. Vývojáři byli někde kolem 32 000 liber, když Kickstarter zrušili. Vývoj hry ale naštěstí nekončí - Sociable Soccer vyjde, jen to bude pod hlavičkou nějakého, zatím neznámého vydavatele.

"Drazí podporovatelé a fanoušci, děkuji vám za podporu. Vývoj hry jede pořád na plný plyn, ale Kickstarterová kampaň je bohužel zrušená. Sociable Soccer stále vyjde a to skrze tradiční vydavatelské kanály," napsal Jon Hare na Kickstarteru.

O více informací se Jon Hare bohužel nepodělil. S klasickým vydavatelem se tak o hře nemusíte pěkných pár měsíců dozvědět nic nového a budeme si muset počkat na regulérní oznámení. Hare si pak ještě pro britský Eurogamer posteskl, že velký zájem médií se bohužel nepřetavil ve velký počet backerů, ale znovu zopakoval, že našel vydavatele.

Sociable Soccer zdroj: tisková zpráva

Je ale trochu nestandardní když se o hru přihlásí vydavatel v polovině neúspěšného Kickstarteru. Sociable Soccer by to s největší pravděpodobností jen skrze crowdfunding nezvládl. Možná šlo jen o zapáleného fanouška, který shodou okolností sedí na vysoké pozici v rámci vydavatele a má na takové věci vliv. Ostatně nebylo by to poprvé: třeba Gearbox se právě díky fanouškovství dostal k Homeworldu.

Nejnovější články