K digitální verzi Destiny pro PS3 a X360 dostanete zdarma verzi pro PS4 a Xbox One
zdroj: tisková zpráva

K digitální verzi Destiny pro PS3 a X360 dostanete zdarma verzi pro PS4 a Xbox One

8. 9. 2014 14:26 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Vydání multiplayerové akce Destiny je za rohem a marketingová kampaň Activision a Bungie vrcholí. Občas záplava zpráv o hře připomíná tsunami, ve kterém se musíte utopit, ale když se proderete spoustou videí a podružných zpráv, můžete ohledně zítřejšího vydání objevit užitečné informace. Jedna z nich je určená pro hráče, kteří váhají jakou verzi Destiny si vlastně pořídit. Pokud si totiž koupíte X360 či PS3 verzi skrze digitální distribuci, dostanete zdarma i verzi pro PS4 nebo Xbox One.

Jde o zprávu, na které nejde najít nic závadného. Pokud ještě nemáte PS4 nebo Xbox One a počítáte, že k vám časem některá z konzolí přistane buď darem, nebo klasickým „udělám si radost“, nemusíte už později nákup Destiny řešit.

Akce s digitálním poukazem na next-gen verzi hry poběží až do 15. ledna. Je to sympatické a nečekané gesto, protože dneska nebývá zvykem, aby někdo dával něco zdarma. Jakkoli zrovna u Destiny, kde máte mít jednoho hrdinu roky, jde o krok pochopitelný.

Dnes už je k dispozici pre-load hry pro hráče, co si ji předobjednali, přičemž už běží i servery. Pokud dostanete do ruky kopii na Blu-ray už dnes, můžete začít hrát. Otázkou samozřejmě je, zda někdo z prodejců už pouští kopie, když je datum vydání globálně stanoveno na 9. září pro všechny platformy.

zdroj: Archiv

V kontextu platforem může vlastníky PS4 zaujmout fakt, že Bungie vytvořili extra schéma ovládání pro PlayStation Vita, na němž můžete Destiny hrát skrze Remote Play. Jde o sympatické gesto, protože střílečky na PS Vita hrát jdou, ale potřebují extra péči v rozložení ovládacích prvků. Jak na Vitě hra vypadá, si prohlédněte ve videu níže.

Recenzi Destiny na Games zítra určitě nečekejte. Do hry se pustíme, stejně jako všichni ostatní, až zítra.

zdroj: Archiv

Nejnovější články