Kariéru ve FIFA 20 trápí neuvěřitelná spousta bugů
zdroj: tisková zpráva

Kariéru ve FIFA 20 trápí neuvěřitelná spousta bugů

30. 9. 2019 10:56 | Téma | autor: Václav Pecháček |

FIFA 20 s velkou slávou slibovala, že letošní ročník se kromě nevyhnutelného vylepšování dojné krávy jménem Ultimate Team bude soustředit i na kariéru jednoho hráče. A nějaké novinky sice dorazily, jenže s nimi se objevilo taky plno bugů. Některé jsem objevil sám, jiné se přihodily lidem na internetu a vyvolaly takové pozdvižení, že hashtag #FixCareerMode začal trendovat na Twitteru.

Na recenzi nového ročníku zatím nejsem tak úplně připravený a dám Fifě ještě pár dní, ale už teď vím, že to ve výsledku žádná sláva nebude. Neoslnilo mě dění na hřišti, nechce se mi dávat reálné peníze za kartičky a to, nač se těším vždycky nejvíc, tedy trenérská kariéra, kde ovládáte celý tým a zařizujete taktiku i přestupy, je rozbité.

Už jsem se zmiňoval o podivném bugu, kvůli němuž top týmy do zápasů neustále nasazují hráče z béčka a juniorky, takže pak hrajete proti Chelsea a slyšeli jste možná tak o třech hráčích základní sestavy, poněvadž těm ostatním je 17 a nejspíš si za první tým nikdy v životě nekopnou. Tím pádem je velice snadné takové zápasy vyhrávat, tím pádem se nejlepší týmy propadají tabulkou, tím pádem nic nedává smysl.

A není to všechno, ó ne. Následující velmi vtipný bug se mi bohužel nestal, ale na internetu je dobře zdokumentován: Pokud některého hráče cizího týmu zařadíte do svých přestupových cílů, občas se zkrátka objeví při zápase uprostřed hřiště jako duch, v dresu svého mateřského týmu, a bude tam jen tak postávat. Cože?

Z méně bizarního, ale o to otravnějšího soudku pocházejí další problémy. V EA například slíbili, že už nebude nastávat situace, kdy musíte hrát v jednom týdnu třeba čtyři zápasy a váš tým tak nemá absolutně žádný čas na odpočinek. Ale někde se něco nepovedlo, protože se to dál děje. Z dalších plánovaných změn se asi něco pokazilo i s dynamickým potenciálem, který někdy funguje, někdy ne.

A pak jsou tu ještě nové tiskové konference s otázkami, které se začnou opakovat asi tak po deseti zápasech, nebo rozhovory s hráči, při nichž vlastně není možné zvolit žádnou špatnou možnost a celá vaše soupiska je neustále naprosto přešťastná, že vás má za trenéra, i když se k ní chováte jako nevybíravý diktátor.

Spoustu dalších bugů a problémů můžete najít například na redditu a je to dost smutné čtení. PES 2020 svou kariéru upravil jenom velmi zlehka, ale i tak mi tím udělal radost. FIFA byla ambicióznější… a prozatím to vypadá, že se radši měla držet při zemi.

Nejnovější články