Kdy uvidíme střílečku Overstrike a proč nebyla na E3?
zdroj: tisková zpráva

Kdy uvidíme střílečku Overstrike a proč nebyla na E3?

15. 6. 2012 11:28 | Téma | autor: Adam Homola |

Insomniac Games oznámili na loňské E3 svůj první multiplatformní titul, stylovou akční střílečku Overstrike. Jenže od té doby bylo ticho po pěšině a tak se zraky hráčů upíraly na letošní E3. Tam jsme se ale nedočkali ničeho a pesimisté už hře prorokovali smrt. Naštěstí se na E3 ozval alespoň Frank Gibeau z EA Labels a ujistil nás, že Overstrike pořád existuje. Na hře se prý stále pracuje a je ještě potřeba trochu času, než se veřejnosti představí v celé své kráse. Což by mělo být už letos v létě.

“Z Overstrike jsme nadšení. Je to nová značka a my chceme udělat dobrou hru, takže tvůrci na vyladění hratelnosti a kvality potřebují ještě trochu času,” řekl Gibeau v rozhovoru pro CVG. Na E3 by hra možná v záplavě desítek dalších AAA her zapadla, tak ji chtějí EA odhalit ke konci léta, kdy se jí má dostat větší pozornosti. Gibeau také připomenul, že program EA Partners už dávno není jen distribuční deal pro nějaké nedůležité hry, ale je určen pro tituly, za kterými EA opravdu stojí.

Přes program EA Partners vyjde právě Overstrike nebo Crysis 3 a v minulosti tak vyšel třeba Portal 2, Bulletstorm, Deathspank, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Rock Band, The Secret World a další. “Máme vztahy s Respawnem, s Incomniacem, s Crytekem... S našimi partnery jsme hodně spokojení a neustále vyhledáváme další možná studia, která by náš program rozšířila,” pochvaluje si Gibeau.

Nejnovější články