Ken Levine stále nevzdává BioShock pro PS Vita
zdroj: tisková zpráva

Ken Levine stále nevzdává BioShock pro PS Vita

15. 7. 2013 16:50 | Téma | autor: Aleš Smutný |

O možnosti, že by se oblíbená značka BioShock objevila i na nadupaném handheldu PlayStation Vita (jako nová hra, nikoliv port), poprvé Ken Levine mluvil v roce 2011. Píše se rok 2013 a kde nic, tu nic. Všichni to brali jako potvrzení faktu, že se při představování nových hraček a značek značně fantazíruje, ale jak se zdá, Levine se svého malého snu nevzdává.

Potvrdila to i série twitterových zpráv právě od Levina, které zcela jasně říkají, že se na ničem nepracuje, ale chtělo by se pracovat. Před pár dny prý hovořil jak se Sony, tak s 2K ohledně možnosti dostat nějakou hru s tímto jménem na Vitu se snahou, aby došlo k podepsání smlouvy.

Zatím samozřejmě není vůbec jasné, zda Sony nebo 2K berou Levina nějak vážně. Faktem ale je, že se před několika měsíci Levine opakovaně vyjadřoval v tom smyslu, že by rád viděl BioShock na Vitě, ale jaksi se nikdo nemá k tomu, aby na to dal peníze. Přitom by se, ještě dle prohlášení z předloňského roku, nebránil, kdyby tuhle verzi nedělalo studio Irrational, ale klidně nějaké jiné, které se ovšem hlavou a budoucími potomky zaručí, že to bude hra obdobné kvality (dobrá, tu hlavu a potomky přidal autor článku). Ostatně, Irrational by na nějaké handheldové experimentování neměli čas, protože mají udělat ještě tři DLC pro BioShock: Infinite.

Nejnovější články