Krvavá plošinovka Slain! vyjde díky úspěchu na Kickstarteru už v květnu
zdroj: tisková zpráva

Krvavá plošinovka Slain! vyjde díky úspěchu na Kickstarteru už v květnu

10. 3. 2015 17:45 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Že je třeba mít se na pozoru třeba před masožravými květinami, vás přesvědčí trailer na Slain!, zajímavou plošinovku, která se vyžívá v krvi, pixel artu a gotických motivech. Chybělo ovšem málo a se Slain! to nedopadlo dobře. Štědrá komunita hráčů však osud hry zachránila na Kickstarteru, když mezi sebou vybrala požadovaných 12 tisíc dolarů a možná i víc - do konce kampaně ještě pár dní zbývá. Dobýt všech sedm věží ovládaných temnými pány a osvobodit tím zotročenou zemi budete moci díky úspěchu na KS již průběhu tohoto května, kdy hra vyjde pro PS4, PS Vita, Xbox One, PC, Linux a Mac.

Hlavní hrdina Bathoryn se ocitá v temném světě a musí se klasickém plošinovkovém stylu dostat z jedné strany na druhou a zrubat při tom co možná největší množství protivníků. Jednoduché to však nebude - herní prostředí je jedním velkým nepřítelem a všudypřítomná krev naznačuje, že vedle lákavého světa se můžete těšit i na velmi časté umírání. Smrt totiž ve Slain! číhá všude, což dokazuje i následující video.

zdroj: Archiv

Pokud vás krvavá plošinovka zaujala, zabrouzdejte na Kickstarter stránku hry a autory podpořte, času máte ještě relativně dost. Plošinovek je sice všude okolo více než dost, ale podobně pojaté her s nádechem Castlevanie by člověk napočítal na prstech jedné ruky.

Nejnovější články