Listopad s PS Plus přinese boj i strach, Games with Gold zase detektivní případ
zdroj: tisková zpráva

Listopad s PS Plus přinese boj i strach, Games with Gold zase detektivní případ

31. 10. 2019 10:10 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Stejně jako říjen přinesl s oznámením data vydání The Last of Us: Part 2 do předplatného PS Plus první díl, dočkáte se v listopadu původního Niohu. A také jednoho hororového dobrodružství v městečku s pořádně potemnělou minulostí. Na Xboxu oproti tomu můžete následující měsíc zasvětit toulání po viktoriánském Londýně anebo létání po galaxii v novém prototypu Jedi Starfighteru.

Po oznámení data vydání dvojky (13. březen 2020) se předplatitelé PS Plus v listopadu dočkají prvního Niohu, kde ze sebe v soubojích s prastarými japonskými démony musí vytřískat to nejlepší. Ozbrojte se mečem, kopím, šurikeny, lukem, ale klidně taky magií. Čímkoliv, co vám pomůže stát se nejlepším samurajem.

Druhou hrdinskou výpravu můžete podniknout v hororovém Outlast 2, kde se ze spárů šíleného kultu snažíte vysvobodit svou unesenou manželku. Obě hry si budete moct na PS Store vyzvednout mezi 5. listopadem a 3. prosincem, což vám dává pár posledních dnů na posbírání The Last of Us Remastered a baseballu MLB: The Show 19.

Games with Gold pro listopad přichází jako již tradičně hned se čtyřmi hrami, dvěma z aktuální generace a dvěma v rámci zpětné kompatibility. Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter vám vrazí do ruky lupu a roli nejlepšího detektiva všech dob, s nímž budete muset odhalit roucho tajemství obestírající vaši adoptivní dceru. K vyzvednutí od 1. do 30. listopadu.

Druhá hra pro Xbox One z vás udělá strojvedoucího vlaku v dystopickém světě adventury The Final Station. Vaším posláním je bezpečná přeprava cestujících v krajině plné nakažených jedinců. Udržte vláček v chodu, pečujte o přeživší a dopravte je do jejich cílové destinace za každou cenu. Simulátor Českých drah se zombíky bude v rámci Games with Gold dostupný mezi 16. listopadem a 15. prosincem.

Z dob prvního Xboxu se vrací Star Wars: Jedi Starfighter, vesmírná střílečka předcházející filmové Epizodě II. Adi Gallia se na popud Rady Jediů vydává prozkoumat sektor Karthakk a vy můžete být u toho, pokud se za knipl stihnete posadit do 15. listopadu.

Od 16. do 30. listopadu si pak můžete zazávodit v Joy Ride Turbo, které původně vyšlo na Xbox 360. Motokáry jsou možná královskou disciplínou u Nintenda, ale ani tady nebudete ochuzení o skákání z útesů a podobné kratochvíle.

Nejnovější články