Lord of the Rings Online neplánuje nové dungeony, ale podpora nekončí
zdroj: tisková zpráva

Lord of the Rings Online neplánuje nové dungeony, ale podpora nekončí

14. 1. 2014 11:22 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Elfům, trpaslíkům, hraničářům i Rohirům muselo zatrnout při oznámení, že pro MMO Lord of the Rings Online už nebude Turbine pracovat na nových dungeonech a raidech. Poslední velkou expanzí pro LOTRO byl Helm's Deep a skoro to vypadalo, že se za hrou velmi pozvolna zavírají dveře.

Naštěstí se ukázalo, že situace není ani zdaleka tak kritická a „sky is not falling“. Stačí se totiž podívat na starší otevřený dopis Kate Paiz hráčům, v němž nabízí náhled na rok 2014.

Na extra novém obsahu se nebude skutečně pracovat, ovšem s nevysloveným „v dohledné době“. LOTRO skutečně nedostane v roce 2014 velké expanze, ale nějak se to čekalo a snad to bylo zčásti i přání hráčů. Tento rok by se mělo pracovat na již vytvořených lokacích a vývojářský tým se spíše vrátí ke starším mechanikám, na kterých zapracuje a vylepší je.

Nový obsah by do hry měl nadále plynout na čtvrtletní bázi. Mimo jiné se hráči podívají hlouběji do Fangornu a Isengard se předvede už pod vodou. Objevovat by se měly ikonické postavy a místa z knih. Prý se navíc chystá první krok do Gondoru. Jednoduše, LOTRO má hodně daleko ke konci, který hned všichni viděli. Ostatně, potvrdil to i komunitní manažer Rick Heaton. „Obnovili jsme licenci a máme v úmyslu pokračovat s podporou hry další roky. Smlouvu máme teď do roku 2017“.

Nejnovější články