Majitelé Gears of War: Ultimate Edition dostanou druhý a třetí díl na Xbox One zdarma
zdroj: tisková zpráva

Majitelé Gears of War: Ultimate Edition dostanou druhý a třetí díl na Xbox One zdarma

4. 8. 2015 15:37 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Nejeden hráč zklamaně konstatoval, že je sice hezké, že vyjde Gears of War: Ultimate Edition, ale rád by si na Xbox One zahrál i druhý a třetí díl. Tomu ovšem, jak se zdá, nebude nic bránit, tedy kromě faktu, že si na pokračování budou muset počkat dokud nebude zprovozněna zpětná kompatibilita (viz článek o ní). Následně majitelé Ultimate Edition dostanou na svůj účet i Gears of War 2, Gears of War 3 a aby se neřeklo Gears of War: Judgment.

Jakmile bude systém zpětné kompatibility spuštěn, k čemuž by mělo dojít letos na podzim, dostanou na svůj účet připsány zmíněné hry, včetně jedničky, jako kdyby je měli na minulé generaci. Samozřejmě půjde „jen“ o hry zprovozněné novou funkcí Xbox One, nikoliv remasterované tituly. Myslím, že vzhledem k tomu, že dostanete i jedničku půjde docela dobře porovnat, kolik práce na remasteru tým Coalition provedl.

Podmínkou pro tuto aktivaci je, že mezi 25. srpnem, kdy hra vychází a koncem roku musíte spustit Gears of War: Ultimate Edition – takže po posledním prosinci už máte smůlu. Ačkoliv nepůjde o remasterované hry, pořád jde o sympatický krok, protože si prostě budete moci zahrát na nové konzoli Gearsy, které vyšly jen na minulé generaci. Pro ty, kteří třeba X360 a nebo trilogii Gears of War minuli je to určitě lákavá nabídka.

Nu a pokud se na Gears of War: Ultimate Edition nechystáte, ale měli byste chuť si na Xbox One zahrát tyto hry (a už jste je měli na X360), vězte, že všechny tři díly, plus nepříliš vydařený spin-off Judgment, budou v první vlně titulů, které budou k dispozici při spuštění zpětné kompatibility.

zdroj: Archiv

Nejnovější články