Majitele GRID 2 dostali zdarma nový mód - demoliční derby
zdroj: tisková zpráva

Majitele GRID 2 dostali zdarma nový mód - demoliční derby

3. 9. 2013 18:58 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Máte-li rádi variace automobilového sportu, v nichž se drtí kov a o vítězi rozhoduje trvanlivost karoserie, a pokud vám chybí titul tohoto typu v moderním kabátku, nesmutněte více. Codemaster oznámili, že vydávají (zdarma!) mód do závodního titulu GRID 2, který se jmenuje jednoznačně – Demolition Derby.

Update, který mód zpřístupní, vyjde na PC a X360 během dneška a na PS3 příští týden. Nově se mezi vozy objeví Jupiter Eagle Ray Mk 5 Demo Derby a mezi tratěmi Detroit Demolition Derby Stadium. Tedy pokud se stadionu, kde se auta masakrují, dá říkat trať. Ale ať tomu budeme říkat jakkoliv, najdete ve hře dvě verze arény, kde budou i skokánky a různé pomocné hračky, které budou napomáhat všeobecné automobilové destrukci.

V Demolition Derby si budete moci užít i kooperaci ve split-screenu nebo závody až dvanácti lidí. Drcení živých protivníků je stejně zábavnější ve více lidech. Kromě toho se v updatu objeví i zvýšení maximální úrovně na 99 a spousta dalších úprav. Pokud nemáme dostat nové, moderní Destruction Derby (pamatujete ještě na ten brutální závodní nářez z jedničky?), tohle je dobrá náhrada. Samozřejmě podmíněná tím, zda máte GRID 2.

Nejnovější články