Marvel's Avengers nabídnou singleplayer i kooperaci
zdroj: tisková zpráva

Marvel's Avengers nabídnou singleplayer i kooperaci

31. 5. 2019 15:03 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Předevčírem jsme se dozvěděli, že se na letošní E3 konečně dočkáme ukázky z připravované hry z komiksového světa Marvelu v podání Square Enixu. Titul s Avengers studio poprvé oznámilo už v roce 2017 a od té doby o něm mlčelo, první informace teď vypluly na povrch v popisu panelu hry. Jsou sice trochu vágní, ale základní obrázek o Marvel's Avengers si už udělat můžete.

Podle nyní již staženého popisku na webu ESA půjde o „epickou akční adventuru, která kombinuje filmové vyprávění se singleplayerovou a kooperativní hratelností.“ Do týmu budete moct přibrat až tři další hráče, používat různé nadpřirozené schopnosti, své hrdiny si přizpůsobit, aby ladili k vašemu stylu hraní a spojit síly, abyste porazili každou hrozbu ohrožující náš svět.

Spousta hráčů ze známých informací vyvodila, že půjde o looter shooter inspirovaný Destiny, což byly koneckonců časté predikce už při oznámení před dvěma lety. Hry jako služby jsou teď v módě a nálepka Avengers jí už teď prakticky garantuje obří prodeje, aniž bychom znali konkrétní detaily.

Na jejich odtajnění ale nebudeme muset čekat moc dlouho: konference Square Enix se koná v pondělí 10. června ve tři hodiny ráno našeho středovropského času. A pokud nejste zrovna noční sovy, abyste se na ni dívali živě, tak vám informace o Marvel's Avengers shrneme a počkají na vás do rána.

Nejnovější články