Na Gamescomu nás čekají novinky z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
zdroj: tisková zpráva

Na Gamescomu nás čekají novinky z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

29. 7. 2014 15:05 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Možná nás vydání Metal Gear Solid V: The Phantom Pain nezastihne pokryté šedinami, jak se někteří bojíme, ale přijde dříve. Konami totiž oznámilo, že na letošním Gamescomu hru předvede a hlavně zveřejní další novinky o ní. A protože prozatím toho moc nevíme a spíše jen hádáme z traileru, který byl zveřejněný na E3, možná právě tohle symbolizuje blýskání na vydání v příštím roce. I když hádání co se asi bude dít a co který symbol z traileru v rámci celé MGS mytologie znamená, patří k folkloru, nějaké konkrétnější informace by nebyly od věci.

Teoreticky – byť je to spíše zbožné přání – by mohlo být na Gamescomu k osahání i demo, které jsme na E3 mohli jen sledovat a ještě jsme byli rádi, že jsme tu šanci měli (a stálo to za to). Hlavně by ale další předváděčka a zveřejnění nových informací mohlo znamenat, že dojde k vydání ještě v první polovině příštího roku, čemuž zatím mnoho lidí nevěří.

Na Gamescomu se ze stáje Konami nepředstaví jenom Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ale také další ročník Pro Evolution Soccer 2015, který také běží na FOX Engine. Je jisté, že si návštěvníci budou moci hru osahat a to rovnou na next-gen konzolích, na nichž PES jako série debutuje. O tom, co vše nového se v letošním dílu objeví jsme již psali. Skvěle zní třeba vylepšení PES ID, které zajistí, že týmy budou hrát v aktuálních sestavách, v jakých zrovna hrají v reálném světě, s danými hráči na reálných, aktuálních pozicích a také celý tým bude hrát odpovídajícím způsobem.

zdroj: Archiv

Nejnovější články