Na GOG přišly podzimní slevy stovek her se třemi bonusy zdarma
zdroj: tisková zpráva

Na GOG přišly podzimní slevy stovek her se třemi bonusy zdarma

4. 11. 2015 16:26 | Téma | autor: Adam Homola |

Steam si své halloweenské slevy udělal nedávno a teď je řada na GOGu. Ten před chvilkou spustil velké podzimní slevy, které jdou v některých případech až na 90 procent. V akci tam najdete spoustu starých klasik včetně Falloutů, The Elder Scrolls, nebo třeba Jade Empire. Vedle toho se ale do GOG pokouší trefit do vkusu i hráčům nových her, včetně indie kousků. K dispozici jsou také tři hry zdarma jako bonus.

GOG ve svých aktuálních slevách nabízí spoustu bundlů, které fungují na principu čím více, tím levněji. Tedy klasický GOG model, kdy je nejvýhodnější nakoupit všechny hry v rámci daného balíčku: s každou další hrou kterou si v bundlu nakliknete jde celková cena dolů. Vedle toho jsou v rámci podzimních slev k dostání také denní balíčky a stovky jednotlivých denních nabídek, které se obměňují dvakrát denně.

Poláci navíc letošní podzimní slevy oživili o stretch goaly známé z Kickstarteru: kupováním her si můžete odemknout až tři další hry, které pak dostanete zdarma. Můžete si je buď nechat, nebo je věnovat kamarádovi pokud je na svém účtu už máte. Konkrétně jde o System Shock 2, The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena a Banished.

K legendárnímu System Shocku se dostanete velmi jednoduše: ve chvíli, kdy v rámci podzimních slev utratíte alespoň 5 dolarů. Chronicles of Riddick se vám odemkne po dosažení 15 dolarů a konečně Banished získáte při pokoření hranice 30 dolarů.

Zajímavé jsou i první bundly, které celé podzimní slevy vykopávají. Například Ultimate Interplay Collection nabízí až 90 procentní slevy a lze v něm získat parádní staré kousky jako Descenty, Stonekeep, MDK, Die by the Sword, Earthworm Jim, Redneck Rampage, Prehistorik, Giants, Jagged Alliance 2, Messiah, nebo třeba Sacrifice a spoustu dalších klasik. Celý balík 36 her koupíte za nějakých 650 Kč.

Z jednotlivých slev stojí za vypíchnutí Zaklínač 3, který je levnější o 30 procent, Pillars of Eternity za 430 Kč, Beyond Good & Evil za 62 kč, Legend of Grimrock II za 150 Kč, nebo třeba Dreamfall: The Longest Journey za necelou stovku. Podzimní akce toho ale nabízí mnohem víc a ve slevě nejsou jen oblíbené staré klasiky, ale najdete tam i pár novějších kousků. Další hry budou přibývat v následujících dnech a celá akce skončí za 11 dnů, 15. listopadu.

Nejnovější články