Na konci září se koná 10. ročník grafické konference Splash
zdroj: tisková zpráva

Na konci září se koná 10. ročník grafické konference Splash

23. 7. 2013 14:45 | Téma | autor: Redakce Games.cz

Na konci září se v prostorách kampusu České zemědělské univerzity v Praze uskuteční dvoudenní konference Splash, která je určená především pro zájemce o grafiku všech druhů a forem z řad amatérů i profesionálů. Během soboty a neděle 27. a 28. září můžete v rámci přednášek, workshopů a dalšího doprovodného programu načerpat spoustu zajímavých informací z oblastí 2D a 3D grafiky, animace, a postprodukce.

Letošní Splash 2014 navazuje na úspěšný loňský ročník a všechny prezentované informace se koncept konference opět vynasnaží propojit s praktickým využitím v oblasti filmů, aplikací nebo her. Potenciální návštěvníky, kteří se mohou registrovat na oficiálním webu Splash, tudíž čekají přednášky a ukázky od profesionálů v jednotlivých oborech. V sobotu i v neděli proběhne minimálně několik přednášek a workshopů, ale paralelně s tím si v showroomu můžete vyzkoušet specializovaný hardware nejenom pro výtvarníky - letos je k vyzkoušení i virtuální realita Oculus Rift DK1 a DK2.

Aktuální program přednášek a workshopů naleznete na get-splashed.cz a další informace o Splash 2014 si přečtěte třeba na Facebook stránce. Na závěr ještě krátká upoutávka na letošní ročník.

Nejnovější články