Na PS Store dorazily slevy, ulovte si RDR 2 nebo GoW
zdroj: tisková zpráva

Na PS Store dorazily slevy, ulovte si RDR 2 nebo GoW

16. 4. 2019 9:22 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Masivní slevové akce se v posledních letech týkají hlavně PC hráčů, o to víc si konzolisté musí cenit těch výjimečných případů, kdy se bohové kapitalismu z Microsoftu a Sony usmějí i na ně. A Sony se teď usmívá. Jarní slevy se dotkly dokonce i kovbojské pecky od Rockstaru, který si je šetří víc než pistolník poslední náboj, takže pokud jste majiteli PlayStation 4, rozhodně do obchodu alespoň nakoukněte.

Westernový hit loňského podzimu Red Dead Redemption 2 tak pořídíte za 1 150 Kč, pokud přihodíte ještě 150 navrch, dosáhnete na speciální edici. Za každou z trojice hlavních playstationových exkluzivit roku 2018, jmenovitě God of War, Spider-Man a Detroit: Become Human, dáte bez koruny rovného pana Palackého (tedy 1000 Kč). To je hodně férová nabídka.

Paní Němcová z pětistovky vám bude stačit na remake jedné z nejkrásnějších her všech dob, tedy na Shadow of the Colossus, nebo na dámský spin-off série Uncharted s podtitulem Lost Legacy, či panbíčkářské Far Cry 5. Anebo na Gran Turismo Sport, záleží na vašich preferencích. A jestli vlastníte PlayStation VR, desítkový Tetris Effect teď pořídíte za stejnou cenu.

Za kompletní edici Horizon Zero Dawn včetně datadisku Frozen Wilds v jarní akci zaplatíte 749 Kč, řecké Assassin’s Creed Odyssey vás vyjde na necelých 900 korun. Pokud máte hlouběji do kapsy, 349 korun vám bude stačit na remasterovanou kolekci Uncharted, zombie příběhovku The Last of Us, či na poslední díl Ratcheta & Clanka. A v případě, že nemáte peníze nebo nervy na Sekiro: Shadows Die Twice, můžete to zkusit alespoň s další hrou od FromSoftware – Bloodborne teď na PS Store pořídíte též za 349 Kč.

Velikonoční slevy poběží od 15. do 28. dubna. Než abyste proháněli po okolí ženy s pomlázkou v ruce, čapněte raději gamepad a něco si zahrajte.

Nejnovější články