Nejčtenější články týdne: Problémová FIFA 20, The Surge 2 a Age of Empires II
zdroj: tisková zpráva

Nejčtenější články týdne: Problémová FIFA 20, The Surge 2 a Age of Empires II

6. 10. 2019 17:00 | Z redakce | autor: Redakce Games.cz |

FIFA. Jedna z dlouhodobě nejprodávanějších a nejpopulárnějších sérií je tu s námi každý rok a laik by si řekl, že je to každý rok víceméně stejné. Někdy o fous lepší, někdy o fous horší, ale že EA drží alespoň nějakou kvalitu. Inu, většinou to tak asi funguje, ale letošní ročník je očividně výjimka. FIFA 20 vyšla ve špatném stavu, je plná bugů, podivných designových rozhodnutí a vůbec je to jeden z nejslabších ročníků za hodně dlouhou dobu. Obzvláště v porovnání s PESkem, respektive eFootballem. Není proto divu, že se mezi pětici nejčtenějších článků týdne dostaly hned dva o FIFA 20.

Nejčtenější články týdne

Age of Empires II
Vzpomínáme: Age of Empires II byla strategie, kterou hrál každý
Když lidé vzpomínají své první multiplayerové zážitky, mnozí vytáhnou Counter-Strike či Quake III: Arena, někteří kmeti občas i Dooma nebo dokonce MUDy – ale pro řadu spíše svátečních hráčů bylo oním „poprvé“ Age of Empires II: The Age of Kings. Středověká RTS dovolující masivní souboje stovek panáků byla spásou pro ty pomalejší z nás, kteří špatnou mušku raději vyvážili vytrénováním 30 janičárů. Je tomu 20 let, co Age of Empires II 30. září 1999 spatřily světlo světa.
FIFA 20
Kariéru ve FIFA 20 trápí neuvěřitelná spousta bugů
FIFA 20 s velkou slávou slibovala, že letošní ročník se kromě nevyhnutelného vylepšování dojné krávy jménem Ultimate Team bude soustředit i na kariéru jednoho hráče. A nějaké novinky sice dorazily, jenže s nimi se objevilo taky plno bugů. Některé jsem objevil sám, jiné se přihodily lidem na internetu a vyvolaly takové pozdvižení, že hashtag #FixCareerMode začal trendovat na Twitteru.
THE SURGE 2 RECENZE
The Surge 2 – recenze
Fanouškům nervydrásajících her a adrenalinových prožitků jistě není třeba The Surge dlouze představovat. Exoskelety, roboti, apokalyptické kulty a zásoba vskutku netradičních zbraní jako stvořených pro megalomanský cosplay, to všechno přelepené atraktivní soulslike nálepkou. Dva roky po vydání této kybernetické řeže spatřil světlo světa druhý díl, který s sebou sice nepřináší žádnou převratnou novinku, ale zato si v něm autoři dali záležet detailech. A díky nim si The Surge 2 zaslouží vaši pozornost.
image-3-1024x512
Tahové RPG Encased se hlásí k odkazu prvních Falloutů
Je to už hodně dávno, kdy se mezi hráči se zápalem sdílely dojmy z izometrického, tahového Falloutu. Jeho moderní podoba má ke kořenům daleko, i když zůstává postapokalyptické zasazení a RPG prvky. Jistý návrat k úplným kořenům dnes nabízí Wasteland, ale objevuje se i další pokušitel Encased, který vypadá ještě víc jako zmodernizovaný Fallout.
FIFA 20 RECENZE
FIFA 20 – recenze
14. února 2017 PSG zahodilo čtyřbrankový náskok z prvního zápasu a prohrálo odvetu proti Barceloně 6:1. 10. dubna 2018 se Barcelona psychicky složila v Římě a místní AS ji po prohře 4:1 ve Španělsku výsledkem 3:0 vyřadilo. 7. května 2019 Barcelonu ztrapnil pro změnu Liverpool, který sice na Nou Campu prohrál o tři góly, jenže doma na Anfieldu vyhrál o čtyři. To jsou tři nejvýznamnější fotbalové kolapsy poslední doby… a bohužel se k nim připojuje ještě jeden: FIFA 20.

Redakce doporučuje

Uncharted 4: A Thief's End
PS Now zlevňuje, přidává zajímavé hry a začíná tak konkurovat ostatním předplatným
Každý chce mít své vlastní předplatné, svůj launcher, svůj obchod. Časem se přestane mluvit o Epicu, protože hry budou rozházené mezi desítkami jiných obchodů. Časem se přestane mluvit o obchodech, protože hry budou v balících za jednotnou cenu. Časem se možná přestane mluvit i o nich, protože se všechny budou jen streamovat. To ostatně už dávno umí PS Now, které se nyní stává službou mnohem blíž k Xbox Game Passu, Origin Accessu, Uplay+ a jim podobným.
Tales from the Borderlands Episode 4: The Vault of the Traveler
Dabér Troy Baker se v Borderlands 3 neobjevil kvůli odborům
Nejen Claptrap se ve třetích Borderlands dočkal jiného hlasu. Dabéra vystřídal i Rhys, kterého opustil známý veterán videoherního dabingu Troy Baker. Ten s ním začínal pod křídly Telltale v Tales From The Borderlands. Důvod? Záleží, koho se zeptáte. Jako u většiny sporů je to i tentokrát tvrzení proti tvrzení, Baker ale říká, že je to kvůli jeho příslušnosti k odborům.
Ghost Recon Breakpoint
Ghost Recon Breakpoint je tady a zatím je s ním zábava
Pokud jste si pořídili jednu z lepších edic hry Ghost Recon Breakpoint nebo si předplácíte Uplay+ (nebo jste ho zapomněli zrušit po předchozím bezplatném měsíci), pak už od včerejška můžete pobíhat po ostrově Auroa a masakrovat Walkerovy přívržence, kteří tento ráj proměnili v peklo. Pokud ale čekáte na standardní edici, která vyjde v pátek, navnaďte se launch trailerem a prvními dojmy od Adama.
RandyPitchford-CherubShirt_mini
Spor šéfa Gearboxu s bývalým právníkem končí, dohodli se mimosoudně
Randy Pitchford, šéf Gearboxu, studia stojícího kupříkladu za Borderlands, a jeho bývalý právník Wade Callender stahují vzájemné žaloby. Všechna nedorozumění prý byla napravena a strany se omluvily. Vinily se jak z neoprávněného obohacování, tak z držení dětské pornografie a pořádání večírků, kde se prý dospělí muži odhalovali před nezletilými – kde už ale není žalobce, není ani soudce.
Call of Duty: Mobile
Call of Duty: Mobile je zábavná střílečka i pro mobilní nováčky, ale otravuje mikrotransakcemi
Hlavní letošní událostí pro sérii Call of Duty je bezpochyby reboot Modern Warfare, na který se musí těšit všichni, kdo se v roce 2007 plížili Pripjatí a umírali v nukleární explozi. O kvalitách nového dílu se přesvědčíte 25. října, ale ještě předtím můžete popadnout do ruky telefon a zkusit si před pár dny vydané Call of Duty: Mobile, tříáčkovou multiplayerovou střílečku z pohledu první osoby do kapsy. Na papíře mi to znělo příšerně nezajímavě, ale ve skutečnosti jde o docela dobrou zábavu.

Videa

Nejnovější články