Nejčtenější články týdne: Zaklínač se hlásí o slovo
zdroj: tisková zpráva

Nejčtenější články týdne: Zaklínač se hlásí o slovo

4. 11. 2018 18:00 | Z redakce | autor: Redakce Games.cz |

Posledně dostal Zaklínač pořádný výprask, ale teď se vrátil v plné parádě. Netflix zveřejnil první záběry seriálového Geralta, kterého hraje Henry Cavill. Záběry to sice nejsou přímo ze seriálu, pouze z kostýmní a make-upové zkoušky, ale stejně. Takhle nějak bude nový Geralt vypadat, nám se docela líbí a vás tento týden zajímal zdaleka nejvíc.

Nejčtenější články týdne

Red Dead Redemption II
Chystá se PC verze Red Dead Redemption 2? Mobilní aplikace napovídá, že ano
Mysleli jste si, že doprovodná aplikace k Red Dead Redemption 2 bude akorát ukazovat zdraví a pohodlně si v ní budete moct prohlížet mapu? Tak to jste se šeredně spletli. Tedy, samozřejmě to v ní dělat můžete, ale aplikace kromě toho taky zvládla pořádně rozvířit spekulace o chystaném vydání westernového hitu na počítačích. Neztrácejte naději!
Playstation Classic
Sony odhalila všech 20 her pro retro konzoli PlayStation Classic
Tak jsme se po měsíci od představení dočkali odhalení všech her pro retro konzoli PlayStation Classic. Kandidátů bylo opravdu hodně, mně samotnému vyšel vzhledem k minulému článku jen jediný tip. Jsem tedy v jistém směru zklamaný, chybí mi některé zásadní tituly v čele s Gran Turismem a Driverem, ale přesto nejde o špatný výběr. Myslelo se na snad úplně každého.
Spintires: MudRunner – American Wilds
Spintires: MudRunner – American Wilds – recenze
Dost bylo ruské tajgy! Což takhle zapadnout do amerického bahna? Vyjde to ale skoro nastejno, jak ukazuje nová edice hry Spintires: MudRunner s podtitulem American Wilds. Trenažér jízdy v terénu se dočkal obohacení o nové mapy, auta i výzvy, ale novotou ani tak nezáří. Otázkou je, zda má oficiální rozšíření tohoto typu smysl, když hru bohatě zásobuje komunita.
Henry Cavill Zaklínač
Netflix ukázal první záběry Henryho Cavilla v kostýmu Geralta
Tak to netrvalo dlouho. Fanoušci můžou vypnout Photoshop, protože už víme, jak bude vypadat Henry Cavill v roli zaklínače Geralta. V krátkém teaseru na Twitteru stanice Netflix se nám ukázal v celé kráse i s vpravdě gigantickou parukou, ovšem bez vousů. Tak co, vidíte v něm pořád Supermana?
Triss seriál
Čarodějku Triss v zaklínačském seriálu ztvární herečka z Harryho Pottera
To je mi začátek listopadu! Nejdřív nám Netflix ukáže Geralta pěkně v kostýmu a pak nás rovnou obdaří dalšími novinkami z castingu. Nových tváří je hodně – fanoušky by například mohl potěšit Mikkelsen, byť tedy ne vytoužený Mads, nýbrž jeho neméně talentovaný bratr Lars, kterého můžete znát třeba jako Sherlockova nepřítele Magnussena. No a hlavně se nám konečně ukázal jak Marigold, tak oblíbená kouzelnice Triss.

Redakce doporučuje

AMD Radeon RX versus Nvidia GeForce GTX
AMD i Nvidia oživují starší grafiky: přijde Radeon RX 590 i GTX 1060 GDDR5X
Zatímco ve vyšší výkonnostní a cenové třídě to po uvedení grafik Turing vře, v mainstreamové nabídce je už skoro dva roky ticho po pěšině. Podle posledních informací to však vypadá, že oba výrobci grafických karet se snaží hladinu alespoň trochu rozvířit. Nečekejte ale RTX 2060 nebo novou generaci Radeonů, AMD s Nvidií se spíše vydali cestou mírného vylepšení již letitých čipů.
Jak přežít v Shogunovi
Jak jsem přežil vlastní smrt v Šógunovi aneb být parchant se vyplatí
Velkolepé strategie, ke kterým patří i série Total War, mají jednu vynikající vlastnost, kterou vám lineárnější hry nenabídnou – k vítězství vždy vede nespočet cest. Některé jsou optimální, jiné ne, ale ať už se svými římskými legiemi vyrazíte nejdřív dobýt Řecko, nebo si radši napřed pochutnáte na Galech, obě volby můžou snadno vést k úspěchu. Ovšem nemusí to tak být vždycky. Jedinkrát v životě se mi stalo, že se mi kvůli vlastním chybám zavřely všechny dveře vedoucí k přežití, kromě těch úplně posledních. Nakonec jsem je objevil, a protože to není špatná historka, rád se o ni s vámi podělím.
Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues
Garriotův Shroud of the Avatar je ode dneška free-to-play
Duchovní nástupce Ultimy Online opustil kovanou branku early accessu v teprve březnu, ale nastavený ekonomický model se mu podle všeho nepodařilo udržet. Shroud of the Avatar se tedy vzdává pravidelných měsíčních poplatků a stává se free-to-play titulem. K tomu přidává nějaké ty dungeony, více draků a předělává startovní lokace, aby usnadnil nováčkům strastiplné začátky.
Fallout 76
Pete Hines se omlouvá za problémy s betou Falloutu 76
U betaverzí se tak nějak počítá s tím, že budou poněkud rozbité, ale ne tak docela u bety hry, která vychází už za dva týdny. Bethesda hráče sice předem varovala před spektakulárností bugů Falloutu 76, zřejmě ovšem nepočítala s tím, že ji nejvíc zradí stahovací klient. Na pomoc nicméně přispěchal Pete Hines spolu s kyblíkem popela na hlavu.
Red Dead Redemption II
Únik informací k Red Dead Redemption 2: britský web se omlouvá a posílá milion liber na charitu
Letošní únor si web Trusted Reviews za rámeček nedá. Jeho redaktoři tehdy zveřejnili článek o v ten čas dosud neveřejných informacích k Red Dead Redemption 2. Zdrojem článku byl interní dokument Rockstar Games. Trusted Reviews nyní článek se stručnou omluvou stáhli a po dohodě s vydavatelem hry, společností Take-Two Games, věnují více jak milion liber na charitu.

Videa

Gamesplay_poutaky_ahoj
Longplay – Warband – Pán prstenů #7: Rohan umírá
Naše LongPlaye jsou někdy triumfální (vláda rodu Hrabišiců), někdy katastrofální (chabé pokusy sesadit mimozemskou vládu v XCOMu). Pán prstenů zatím, zdá se, spadá do druhé kategorie. My za to nemůžeme! Hraničář Arleš svoje bitvy spíš vyhrává, než prohrává. Hloupé je, že v Rohanu mezitím umírají všichni lídři včetně Éomera a Saruman už má vítězství na dosah. Zachráníme alespoň Gondor?
info_bestof (1)
Best of GamesPlay #13
Podzim je pro mnoho lidí obdobím deprese, pro naše videa to ovšem neplatí. Kdo si hraje, nezlobí, a především zahání chmury a splíny. Který z bratrů Pecháčků víc fauluje? Váží si Vašek hmotných statků? Naučil se už Adam řídit? A byl princ z Persie ve skutečnosti zrzek? Odpovědi na tyto otázky i na ty, které jste nikdy nevyslovili, se dozvíte ve třináctém sestřihu toho nejlepšího z našich GamesPlayů od Honzy Vondráška.
Gamesplay_poutaky_ahoj
GamesPlay - hrajeme pokročilé mise v Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 jsme se už věnovali v recenzi, sérii obrázků i GamesPlayi. Pořád to ale nestačí, a tak si ukážeme víc. Dnes už budeme trošičku, nepatrně spoilovat a ukážeme si pokročilejší fáze hry. Do endgame bude mít dnešní video daleko, ale uvidíte už mnohem víc než minule.
fc398
Fight Club #398: Podzim s kovbojem
Uplynulý týden většina z nás věnovala hraní Red Dead Redemption 2, stejně jako velká část hráčské obce. V dnešním Fight Clubu s pořadovým číslem 398 se ale nebudeme věnovat zdaleka jen čerstvé pecce. Zavzpomínáme si i na starší kousky z Divokého západu. A možná přijde i vzácná návštěva!
Hardware Club 20
Hardware Club #20: Stojí Intel Core i9-9900K a i7-9700K za to?
Venku už jsou všechny důležité testy a recenze nových osmijader Intel Core i9-9900K a i7-9700K, takže se můžeme o výsledcích směle rozpovídat i my. Po několikaměsíční pauze navíc přivítáme u stolu Petra, který zasedne na místo absentujícího Lukáše. Co si o nových procesorech myslíme?
Gamesplay_poutaky_ahoj
Retro GamesPlay – hrajeme vesmírný simulátor Wing Commander
Série sci-fi vesmírných leteckých simulátorů Wing Commander to dotáhla tak daleko, že podle ní natočili stejnojmenný film. Výsledný snímek není zrovna důvodem ke chlubení, ale o úspěchu značky Chrise Robertse to určitě něco vypovídá. Ten má sice nyní plné práce s kočírováním vývoje Star Citizen, my se ovšem dnes vrátíme k jeho výtvoru z roku 1990.

Nejnovější články