Nejlepší dnešní aprílové žertíky: Fantasy PUBG, vesmírný War Thunder či vykulený Overwatch
zdroj: Vlastní foto autora

Nejlepší dnešní aprílové žertíky: Fantasy PUBG, vesmírný War Thunder či vykulený Overwatch

1. 4. 2020 18:30 | Téma | autor: Patrik Hajda |

Oznamovat v dnešní den cokoliv seriózního nemusí být zrovna šťastný marketingový tah. 1. duben máme neodmyslitelně spojený s tropením žertů a je tradicí, že i herní firmy si samy ze sebe trochu vystřelí. Podívejme se společně na některé z nejlepších vtípků, které nás dnes rozesmály.

OverWATCH

Blizzard si konečně vzal k srdci název své úspěšné multiplayerové střílečky a aby zdůraznil, že jde po příběhové stránce o hlídku, pořádně všem postavám zvýraznil oči. Pomocí takových těch humorných kupolí s pohyblivými čočkami, kterými jste jako děti zdobili omalovánky.

DiRT Rollers

Codemasters sice stojí za vážnou závodní sérií DiRT Rally, ale to neznamená, že by nemohli vytvořit její arkádovou odbočku. Jmenuje se DiRT Rollers a hrajete v ní za cvrnkací kuličku. Akorát kvůli její velikosti nemůžete použít palce, ale bagr.

DRolly_DevScreen_2 zdroj: Codemasters blog

Space Thunder

Druhoválečný War Thunder dostává nový mód se sci-fi tematikou. Ve Space Thunderu usednete do jednomístné krabičky poseté solárními panely, kulomety a radary, abyste si to s ostatními hráči vyříkali vysoko nad bitevním polem v blízkosti vesmírné stanice.

zdroj: Gaijin

Fantasy Battle Royale

PUBG se na týden proměňuje ve středověkou bitku plnou pyžamových kouzelníků, drsňáků s umělými svaly a odvážlivců vyzbrojených chipsy. A samozřejmě nechybí jednorožci…

zdroj: PUBG

Asphalt 9 SightDrive

Když tvůrci vyvíjeli mobilní závody Asphalt 9, chtěli, aby byly co nejpřístupnější všem hráčům. Ovládání jedním palcem je sice pohodlné, ale dá se jít ještě dál. Připravte se na ovládání očima. Mrkání, škubání a přikyvování vypadá velice pohodlně a rozhodně nedochází k chybám při nákupu mikrotransakcí.

zdroj: Asphalt

World of Tanks: Turret Town

Nevýhodou tanku je, že je moc vidět. Jak to vyřešit? Pohyblivým bunkrem! Když vidíte obestavěnou hlaveň, neděláte si moc hlavu. Stačí ji objet a rozstřílet zezadu. Jenže než urazíte blok, střílna je fuč, ve vašich zádech, a geniální plán pohoří jako váš tank.

zdroj: World of Tanks

War Thunder ovladače

Gaijin se nedokázal udržet a kromě Space Thunderu představil novou řadu herních ovladačů od klávesnice přes pedály až po nejrůznější joysticky pro ovládání letadel. V tomto případě je docela škoda, že jde o vtípek, protože to vypadá sakra dobře!

ovladače Gaijin zdroj: Gaijin

ovladače Gaijin zdroj: Gaijin

Dying Light Unturned

I stále populární zombie akce Dying Light zvolila týdenní update, ve kterém se spojuje s free-to-play zombiekárnou Unturned. Díky spojení mají všichni nemrtví ve hře Dying Light velmi nedetailní hlavy podobně jako creeperové v Minecraftu.

zdroj: Techland

PlatinumGames

To nejhorší nakonec. Tohle je od PlatinumGames velká zrada. Napjatě očekávané čtvrté a poslední velké oznámení studia je ve skutečnosti sprostý vtípek. Nebo vám snad oznámení návratu hry Terra Cresta z roku 1985 přijde jako dostatečná odměna? Já tedy doufám, že přijde ještě skutečné oznámení něčeho, co nám vyrazí dech tím správným způsobem.

zdroj: Platinum Games

Nejnovější články