Nejočekávanější hry roku 2014 a další články z Konzolista.cz
zdroj: tisková zpráva

Nejočekávanější hry roku 2014 a další články z Konzolista.cz

4. 1. 2014 11:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Kolegové z partnerské stránky Konzolista.cz se přes svátky a na startu nového roku věnovali zejména sumarizaci očekávaných her roku 2014 pro jednotlivé konzolové platformy. Pokud chcete mít přehled, co vyjde tento rok pro WiiU čtěte tento článek, očekávané novinky pro PS3 a Xbox 360 najdete v tomto souhrnu a vynechat byste neměli ani přehled chystaných her pro PS4. Kdyby vás ale chystané hry nezajímaly, pořád si můžete nastudovat rozdílové recenze her pro PS4 nebo si přečíst recenze mobilních her Ratchet And Clank: Before The Nexus a Knack‘s Quest. Samozřejmě pro vás kolegové z Konzolista.cz zpracovávali přes svátky i tradiční infoservis, jehož přehled najdete v článku.

PS4 verze PlanetSide 2 bude vypadat jako PC verze na Ultra nastavení - MMO akce PlanetSide 2 od studia Sony Online Entertainment je u PC hráčů velmi oblíbena, navíc ji někteří ji považují za jednu z nejlepších her ve svém žánru. Proto je určitě potěšující, že se připravuje Playstation 4 verze. Ta měla původně vyjít už v listopadu, ale protože se jedná o obrovskou hru, nakonec vývojáři potřebují více času. S vydáním se tak počítá na začátek příštího roku. Přesný termín ale bude teprve oznámen. Šéf vývoje Matt Higby se nyní o PS4 verzi rozpovídal pro magazín GameZone, v němž třeba řekl, že PlanetSide 2 bude vypadat, jako kdybyste hráli PC verzi na Ultra nastavení, takže si konzolisté budou moci užít hru v nejlepší možné kvalitě v rozlišení 1080p.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Beta Final Fantasy XIV: A Realm Reborn na PS4 pro každého - Nějakou dobu víme, že 22. února bude startovat na konzoli Playstation 4 betaverze MMORPG hry Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Square Enix zatím mlčel ohledně toho, jak se budou moci hráči do bety přihlásit, ale jak se nyní ukázalo, zúčastnit se jí budou moci všichni hráči na Playstation 4.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Společnost Perfect World chystá MMOčka pro konzole - Studio Perfect World Entertainment je známo pro svoje povedené PC MMO Dungeons & Dragons nebo Neverwinter Online. Nyní bylo oznámeno, že bychom se právě Neverwinter mohli dočkat i na konzolích.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Assassin’s Creed: Liberation HD s bonusy pro předobjednávky - Za dva týdny vyjde pro konzole Playstation 3 a Xbox 360 akční hra Assassin’s Creed: Liberation. Už dříve jsme vás informovali, že bude obsahovat několik bonusů a nový obsah oproti dřívějšímu vydání na PS Vita. Nyní bylo oznámeno, že pokud si hru na digitálních službách předplatíte, získáte ještě speciální balíček s in-game bonusy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Sony začne brzy přemýšlet o Playstation 5 - Konzole Playstation 4 je venku několik týdnů, přičemž zatím se jí prodalo zhruba 3.4 miliony kusů, což je rozhodně velký úspěch (Sony chtěla do konce roku prodat 3 miliony). Možná byste si tedy mysleli, že se Sony nyní bude zaměřovat jen na Playstation 4, ale jak nyní řekl Scott Rohde, brzy začnou mluvit o případném Playstation 5.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Naughty Dog o TLOU na PS4: Kdo ví, co se stane v budoucnu - The Last of Us od studia Naughty dog je možná nejlepší hrou tohoto roku. Už dříve se spekulovalo, že by se mohla dostat na next-gen konzoli Playstation 4, třeba s vylepšenou grafikou a veškerým dodatečným obsahem. Ještě v létě říkal Eric Monacelli, že nemají žádný plán na TLOU pro Playstation 4 připravovat. Nyní už je ale více opatrnější, protože řekl, že v současnosti pracují na novém PS4 enginu a Uncharted pro Playstation 4, a kdo ví, co bude s The Last of Us pro PS4 v budoucnu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Japonským vývojářům se tento rok nejvíce líbila The Last of Us - Když se podíváme v poslední době na hry z Japonska, zjistíme, že jsou hodně ovlivněny západem. Magazín 4Gamer se nyní zeptal přes 150 japonských vývojářů, jaká hra se jim v roce 2013 líbila nejvíce. A je překvapivé, že japonské hry u japonských vývojářů tolik nedominují. Dokonce i Nintendo hry byste mezi vyvolenými hledali hodně těžko, ačkoliv se jednalo jistě o kvalitní kousky.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Na stránkách Konzolista.cz najdete tunu dalších recenzí, preview, dojmů a novinek o konzolových hrách. Nenechte si to ujít!

Nejnovější články