Nezávislí filmaři vybírají na seriál ze světa Half-Life
zdroj: tisková zpráva

Nezávislí filmaři vybírají na seriál ze světa Half-Life

29. 9. 2014 14:36 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Když už to vypadá, že se Half-Life 3 nikdy nedočkáme, třeba nás něčím oblaží alespoň nezávislá scéna. Kupříkladu skupinka nezávislých filmařů z Turecka, ale i dalších částí světa, vybírá na svůj seriálový IndieGoGo projekt Half-Life The Downfall of Evolution, který by chtěli vydat ve formě čtyř desetiminutových epizod na Youtube.

Prozatím vše zpracovávali celosvětovou koordinací v rozsáhlém týmu, přičemž vše vznikalo svépomocí a tedy „zdarma.“ Nicméně na další části seriálu by chtěli finanční pomoc, kterou stanovili na 20 tisíc dolarů. Za peníze by pořídili vše potřebné pro pořádné natáčení – kamery, studio, masky, herce apod.

Potěšující je cíl skutečně natočit seriál co nejlevněji. Kamery a studio si pronajmou, ostatně i proto se drží požadovaná částka tak nízko. Natáčet se přitom bude v Istanbulu a New Yorku. Momentálně se projekt na IndieGoGo prezentuje dvojicí teaserů, které vysvětlují zasazení do Half-Life universa.

Dějově se nacházíme mezi jedničkou a dvojkou, během takzvané Sedmihodinové války, kdy Combine bez milosti rozválcovali pozemskou obranu a stali se novou vládnoucí třídou na Zemi. The Downfall of Evolution by měla zachytit pád lidstva, smrt milionů obyvatel, zničená města a následnou reakci na tento šok.

Pokud vás upoutávky zaujaly, případně jste si ještě pročetli oficiální stránky a prostě vás láká oblíbené universum, můžete filmařům na jejich projekt přispět. Zlobit se jistě nebudou.

Nejnovější články