Nové hry Microsoftu budou v den vydání debutovat i ve službě Xbox Game Pass
zdroj: tisková zpráva

Nové hry Microsoftu budou v den vydání debutovat i ve službě Xbox Game Pass

24. 1. 2018 10:55 | Téma | autor: Adam Homola |

Služba Xbox Game Pass je zajímavá už od svého začátku a brzy bude ještě atraktivnější. Není stará ani rok, obsahuje přes stovku her a brzy si skrze ni budete moct zahrát i velké exkluzivní novinky. Šéf her v rámci Microsoftu Phil Spencer totiž oznámil, že všechny budoucí exkluzivní tituly od Microsoft Studios budou debutovat v rámci Xbox Game Pass hned v den vydání.

Za nedlouho se to tak bude týkat pirátské online akce Sea of Thieves, která vyjde na Xbox One a Windows 10 už 20. března. Tehdy si ji budete moct koupit samostatně, nebo mít aktivní Xbox Game Pass a ve stejný den si ji tam v rámci předplatného zahrát bez jakýchkoliv dalších poplatků.

Počítá se samozřejmě také se State of Decay 2 i Crackdown 3. Spencer v oznámení na oficiálním webu Xboxu také jen tak mimochodem „oznámil“ další díly ze sérií Forza, Halo a Gears of War. Respektive napsal, že se na Xbox Game Pass objeví v den vydání i pokračování těchto tří sérií.

zdroj: Archiv

Xbox Game Pass funguje i v Česku. Za 149 Kč měsíčně se tak můžete dostat k řadě her, které si nemusíte kupovat samostatně ale můžete si je zkoušet a hrát dle libosti. Služba navíc začíná se 14denní zkušební lhůtou, která zpoplatněna není.

Nejnovější články