Nové záběry z Gran Turismo 6 a další články z Konzolista.cz
zdroj: tisková zpráva

Nové záběry z Gran Turismo 6 a další články z Konzolista.cz

2. 6. 2013 15:01 | Téma | autor: Petr Poláček |

Vedle recenzí Wonderbook: Diggs Nightcrawler, Call of Duty: Black Ops 2 – Uprising nebo Unearthed: Trail of Ibn Battuta (se zajímavým hodnocením 1/10 :) napsali a zveřejnili kolegové z Konzolista.cz celou řadu zajímavých článků či videí o konzolích, handheldech a hlavně hrách pro ně. Co říká Bethesda o vývoji pro next-gen konzole, a jak se staví k DRM? Jak vypadá Gran Turismo 6 na nových záběrech? Proč je Take 2 proti anti-bazarovým opatřením? Odkazy na tyhle a další informace z Konzolista.cz najdete v článku.

Pete Hines o vývoji pro next-gen konzole a kontroverzní DRM ochraně - Bethesda patří mezi ty vydavatele, kteří už oznámili několik her pro next-gen konzole. Mezi nimi je zatím skvěle vypadající horor The Evil Within a celkem tuctová akce Wolfenstein: The New Order. O vývoji pro konzole nové generace se nyní rozpovídal Pete Hines.

Yaiba: Ninja Gaiden Z tento rok nestihne, vyjde na jaře 2014 - Fanoušci Ninja Gaiden série se už určitě těší na spin-off Yaiba: Ninja Gaiden Z běžící na Unreal 3 enginu, který je oznámen pro konzole Playstation 3 a Xbox 360. Doposud se mělo za to, že hra vyjde ještě tento rok během podzimu, jak ovšem tento týden oznámil vydavatel Tecmo Koei, nestane se tak.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Toukiden potvrzen pro Evropu, vyjde na podzim - Vydání nadějně vypadající rubačky Toukiden bylo doposud potvrzeno jen pro Japonsko, kde hra vyjde během léta. Protože však hru vydává Tecmo Koei, počítali jsme automaticky s tím, že vyjde i v Evropě. Jak se ukázalo, nespletli jsme se, protože Toukiden vyjde v Evropě exkluzivně pro Playstation Vita během podzimu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Take-Two je proti trestání hráčů za nákup hry z bazaru - V poslední době se hodně mluví o bazarových hrách na konzoli Xbox One. Microsoft sice oznámil, že na jeho nové konzoli poběží, ale už neřekl, jak to je s DRM ochranou. Objevují se tak nejrůznější spekulace, ze kterých si můžeme vybrat nějakou verzi, jak to nakonec bude. O ochraně moc neví ani Strauss Zelnick, prezident Take-Two, který je ale proti, aby byli trestáni hráči, kteří si koupí hru z druhé ruky.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Steam odhalil hru Nosgoth, jde o prequel k Legacy of Kain? - Delší dobu se spekuluje o nové hře v sérii Legacy of Kain. Vývojáři z Crystal Dynamics zatím mlčí, i když dříve se nechali slyšet, že by se jednou do oblíbeného světa rádi vrátili. Nyní se zdá, že bychom se v brzké době mohli dočkat tolik očekávaného oznámení.

Zvětšit zdroj: Crystal Dynamics

Nové záběry z hraní Gran Turismo 6 - Závodní hra Gran Turismo 6 nedá spát od oznámení žádnému fanouškovi série. Není divu, když vypadala velmi lákavě už na prvních obrázcích. Vývojáři navíc slibují i úplně nový engine a spoustu dalších vylepšení, po kterých v klidu rozhodně zůstat nejde. Dnes tu máme další video z Gran Turismo 6, které ukazuje fiktivní trať Autumn Ring a jízdu ve vozidle Nissan 370Z.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Kaz Hirai: Playstation 4 je především herní konzole, proto budeme mluvit o hrách - Zatímco Microsoft oznamuje ohledně konzole Xbox One vše možné, jen hry ne, to Sony jde s konzolí Playstation 4 úplně opačnou cestou. Nyní se o tom rozpovídal i šéf Sony, Kaz Hirai, který je nám hráčům známý z dřívějšího vedení herní divize.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Fire Emblem: Awakening mohl být posledním dílem série - Série Fire Emblem má po celém světě početnou skupinku fanoušků, kteří jistě ocenili poslední díl Awakening pro Nintendo 3DS, jenž si na Konzolista.cz odnesl maximální možnou známku. O vývoji se nyní rozpovídali vývojáři ze studia Intelligent Systems, kteří od začátku věděli, že pokud se Fire Emblem: Awakening neprodá více jak 250 000 kopií, bude to znamenat pro celou sérii konec.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Na PSV vyjde box Real Boxing - Prakticky není dne, kdy by nebyla pro Playstation Vita oznámena nějaká ta menší hra, a ono je to ve výsledku rozhodně dobře. Tento týden bylo oznámeno, že vývojáři ze studia Vivid Games vydají na PSV hru Real Boxing, která jak už název napovídá, se točí celá okolo boxu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Hra Flower zřejmě zamíří na Playstation Vita - Na Playstation Vita se chystá spousta menších stahovatelných her. Jak bylo nyní odhaleno skrze IndieCade, vyjde na PSV i skvělá hra Flower studia thatgamecompany, která vyšla před lety exkluzivně na Playstation 3.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články