Nový Warhorse blog popisuje pokroky ve vývoji Kingdom Come
zdroj: tisková zpráva

Nový Warhorse blog popisuje pokroky ve vývoji Kingdom Come

7. 5. 2014 19:50 | Téma | autor: Ladislav Loukota |

Měsíc se s měsícem sešel a Dan Vávra opět sepsal, jak se tvůrci z Warhorse posunuli s vývojem Kingdom Come: Deliverance směrem k (pořád ještě dost vzdálenému) finiši. V uplynulém období Warhorse spustili možnost přispět na Kingdom Come na homepage hry, začali vytvářet questy a rozhodli se k přestěhování. 

Kdo chce na vývoj hry stále přispět, bude mít radost z nové platformy, skrze níž může vývojářům posílat peníze. Po dlouhých bojích ohledně podstatných maličkostí má nový systém navázat na úspěch kampaně na Kickstarteru. Backeři se jednoduše zaregistrují pod stejným e-mailem jako na Kickstarteru, čímž se jím propojí přehled dřívějších příspěvků. Systém zatím běží v testovacím režimu, ale i bez mediální kampaně se za první týden vybralo pěkných 17 tisíc dolarů.

Vávra dále v novém blogu popisuje nábor animátora Honzy Zámečníka a počátek práce na rozanimování herních postav. Cílem je vystavět vlastní 3D scanner, který by byl dostatečně levný, avšak stále na špičkové úrovni. A prý se to zatím daří. Performance capture sice stále pro finanční náročnost nepřipadá v úvahu, Warhorse však budou schopní skenovat obličeje skutečných lidí a navíc je i uspokojivě rozhýbat.

blog_035_02_600pi zdroj: tisková zpráva

Pokrok je znát i na obsahu hry. Lesní zvěř byla oživena sadou nových skriptů, vývojáři dokončili systém střelby z luku a je tak klidně možné pomalu vyrazit na realistický středověký lov. Z podobného ranku je i dokončení seznamu herních úkolů nebo první krůčky ke konstrukci questů v samotné hře. Jak plyne z popisu, týmová práce při konstrukci open world událostí je stále tak trochu oříšek, tým však prý proces vývoje ladí, kde jen může.

Ačkoliv Vávra dle svých slov ještě nenasadil pořádný pracovní režim (na který si stěžoval v rozhovoru během AFO), vývojáři konečně přibržďují PR aktivity a více pracují na samotné hře. Z organizačních "detailů" však stále musejí řešit i takové věci, jako stěhování do nových prostor, protože ve stávajících se prý už nepohnou...

Celý text včetně řady dalších pikanterií a informací najdete na blogu na webu Warhorse, níže je k nakouknutí rovněž nový anglický videoupdate.

zdroj: Archiv

Nejnovější články