Novým módem pro karetní Hearthstone bude Tavern Brawl
zdroj: tisková zpráva

Novým módem pro karetní Hearthstone bude Tavern Brawl

11. 6. 2015 10:06 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Před pár dny začal Blizzard lákat na nové tlačítko, které se objeví v hlavním menu Hearthstone: Heroes of Warcraft a celkem rychle přišel i s vysvětlením, oč jde. Tlačítko pod sebou bude skrývat nový mód pro hraní, jenž se jmenuje Tavern Brawl a měl by rázně zamíchat s kartami. Pravidla pro Tavern Brawl se totiž budou každý den měnit. Blizzard uvádí, že jeden týden třeba budou k dispozici jen předpřipravené balíčky, jiný zase budete muset sestavit vlastní podle speciálních pravidel, jindy zase některý typ minionů bude posílen apod.

Stejně jako u normálního hraní, i zde půjde vyzývat přátele z Friend Listu, což je jen logické, protože tohle je ten typ módu, v němž chcete kamarádům ukázat svůj přístup k daným podmínkám. Vstup do Taver Brawl bude omezen tím, že se do něj dostanou jen hráči, kteří mají odemčeného hrdinu na levelu 20. Což tedy není nijak závažné omezení, na dvacítku se dostanete za pár dní.

Tiskové prohlášení také uvádí, že „Taver Brawl bude mít vstup volný v prvních týdnech po spuštění,“ z čehož někdo vyvozoval, že po čase by mohl být placený jako třeba Arena, nicméně Christina Sims z komunitního vývoje Hearthstone na Twitteru jasně v reakci řekla, že bude zdarma. V prvních týdnech také dostanete za první výhru v daném „brawlu“ za odměnu balíček základní sady.

magealt zdroj: tisková zpráva

Celkově zní Tavern Brawl jako hodně zábavná alternativa k Ranked Play, kde jsou prostě občas vody poněkud stojaté. A bohužel, v Casual módu většinou potkáváte ty samé balíčky, které tam hráči teprve testují. Ke spuštění Tavern Brawl dojde v půlce června a vývojáři upozorňují, že mezi jednotlivými koly, kdy se mění pravidla bude pár dní mód vždy nedostupný.

S updatem 2.7, který by měl Tavern Brawls přinést se také objeví nové možnosti správy balíčků. Ne, neodmkne se víc slotů na balíčky. Nicméně, ačkoliv Ben Brode konstatoval, že většina hráčů nemá ani těch devět slotů zaplněných, prý už to Blizzard řeší. Protože hráči-experimentátoři prostě potřebují víc slotů. Ona změna ve správě se bude týkat rubu karet, kdy nově budete moci různým balíčkům přiřazovat různý rub. Nic zásadního, ale pokud chcete mít balíčky tématicky sladěné, je to hezká třešnička na dortu. Platit to bude i pro nové hrdiny, z nichž první byl představen nedávno a Blizzard teď ukázal siluety pro alternativního lovce (lovkyni) a mága, které vidíte u článku.

hunteralt zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články