Objevujte historii starověkého Řecka s Discovery Tour pro Assassin’s Creed Odyssey
zdroj: tisková zpráva

Objevujte historii starověkého Řecka s Discovery Tour pro Assassin’s Creed Odyssey

5. 9. 2019 12:10 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Série Assassin’s Creed je jedna z těch, které by se daly hravě použít k výuce dějepisu. Kdyby v nich tedy nebylo tolik zabíjení – i když i to samozřejmě k historii patří. Stejně jako v případě egyptských Origins se i Odyssey dočká svého méně brutálního, výukového módu Discovery Tour. Připravte se na spoustu informací, které jste možná věděli, ale i na ty, které vám ve škole určitě neřekli.

„Historie je v Discovery Tour: Ancient Greece vaším hřištěm. Ať už se vydáte na komentovanou prohlídku, nebo si budete užívat bohatý otevřený svět Assassin’s Creed Odyssey bez konfliktů a herních omezení,“ píše se v oficiální tiskové zprávě. Procestovat můžete 29 regionů starověkého Řecka s více než třemi stovkami zastávek.

zdroj: Archiv

Na výběr máte z pěti tematických prohlídek – filozofie, slavná města, každodenní život, válka nebo mytologie. Ale taky se budete moct jen tak toulat a číst si popisky k tomu, co vás zrovna zajímá. Na konci jednotlivých okruhů vás hra z nabytých znalostí dokonce prozkouší prostřednictvím dialogového testíku, takže koukejte na hodině dávat pozor.

Discovery Tour bude od 10. září dostupná zdarma pro všechny majitele základního Assassin’s Creed Odyssey. Stejně jako v případě Origins ale bude k prodeji i samostatně. Odyssey je součástí předplatného Uplay+, které Ubisoft až do konce září rozdává zdarma. Ideální příležitost udělat si po konci prázdnin dovolenou v Řecku v pohodlí domova, no ne?

Nejnovější články