Od zítřka můžete v alfa verzi Kingdom Come míchat lektvary z českých bylin
zdroj: tisková zpráva

Od zítřka můžete v alfa verzi Kingdom Come míchat lektvary z českých bylin

16. 12. 2014 17:51 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Kolem alchymie se toho v Kingdom Come: Deliverance už hodně namluvilo a je jasné, že půjde o jednu z hlavních miniher a zároveň funkčních prvků, které mají hru posunout od fiktivního čarování s magickými lektvary směrem k reálnějšímu zpracování tématu. Samozřejmě tohle zpracování bude ošemetnější v tom, že pořád je třeba tyto prvky naroubovat na tradiční herní systém vlastností postavy.

Jak napovídá video níže, ačkoliv samotný proces míchání bylin podle jejich vlastností bude asi herní věda, efekty zřejmě bude trochu tradičnější. Alespoň tak usuzuji z popisu bylin, kdy jedna kupříkladu zvyšuje vitalitu, staminu apod. Není to sice zrovna ten realismus, který jsem si sliboval (ten by přišel na řadu ve chvíli, kdy bych tři týdny pil lektvar, aby mou postavu přešlo revma), ale jak jsem řekl, nějak prostě je potřeba alchymii navázat na tradiční herní prvky.

Navíc, počkejme na zítřek a opravdové představení systému, kdy se alchymie objeví v hráčské alfa verzi zítra. Ostatně, viděli jsme jen bylinky, ne samotné lektvary. Začlenění alchymie do této přístupné verze alfy oznámil nový, krátký vývojářský deníček, který se věnuje celkovému konceptu alchymie a také nabízí pohled za oponu natáčení motion capture záběrů s opuntíkovanými kotlíky a korbely.

Takže si pište, že 17. prosince se v alfě Kingdom Come: Deliverance objeví alchymie a pokud do ní nemáte přístup, je celkem možné, že se zítra podíváme v extra videu na vzhled téhle bylinkářské minihry.

Nejnovější články