Onlajnovka Pirates of the Burning Sea už také zdarma
zdroj: tisková zpráva

Onlajnovka Pirates of the Burning Sea už také zdarma

1. 12. 2010 14:48 | Téma | autor: Petr Poláček |

Free-to-play horečka řádí v MMO žánru jako černá ruka a s chutí jí podléhá jedna původně „poplatková“ hra za druhou. Nedávno svůj přerod ve zdarma hratelnou prodělala onlajnovka The Lord of the Rings Online, od teďka už si můžete bez placení zahrát pirátské MMO Pirates of the Burning Sea. Ale jako vždy je v tom jeden háček, respektive několik háčků.

Zdarma je jako obvykle základní verze hry, která disponuje drtivou většinou celkového obsahu, k jejímu hraní stačí vytvořit Station účet. Za 15 babek měsíčně se také můžete zapsat do Kapitánského klubu, v jehož rámci pak budete mít přístup ke kompletní verzi hry a všem přídavkům a prvkům navíc, které budou tvůrci prodávat v in-game obchodě zdarma hrajícím jedincům. Ostatně právě přes tento prodej by měla hra generovat majoritu svých tržeb.

Je třeba dodat, že všichni hráči, kteří doposud PotBS hráli a platili se s přechodem na  F2P verzi stávají prémiovými členy, kterým bude zdarma zpřístupněn vybraný obsah nad rámec F2P verze. Další informace o hře najdete na oficiální homepage, která už vás bude podrobně instruovat v tom, jak se přihlásit, jak stáhnout klienta a jak se zapojit do hraní a pití rumu.

Nejnovější články