Otestujte své herní znalosti v kvízech na prokrastinačním webu Hádejhru.cz
zdroj: tisková zpráva

Otestujte své herní znalosti v kvízech na prokrastinačním webu Hádejhru.cz

15. 8. 2015 11:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jak se jmenovala žena Maxe Paynea? Kdo nadaboval Tommyho Angela v první Mafii? Kolika datadisků se dočkal Morrowind? I na takové otázky můžete hledat odpovědi na webu Tiscali Media nazvaném jednoduše Hádejhru.cz. Desítky kvízů pro něj připravila přímo redakce Games.cz a další budou přibývat! 

Hádejhru.cz nabízí v tuto chvíli skoro třicítku kvízů rozdělených do kategorií podle žánrů, slavných herních sérií, retro kvízů a nechybí speciální sekce, zaměřené na české hry. Kvízy jsou poznávací i vědomostní a žádný z nich by vám neměl zabrat více než pár minut. U každé otázky vám nabízíme čtyři možné odpovědi, přičemž správná je samozřejmě vždy jen jedna z nich. Pokud ji označíte, získáte tři body a za celý test můžete ve 20 otázkách získat maximálně 60 bodů.

V případě, že si nebudete s odpovědí jisti, můžete využít jednu ze dvou forem nápovědy - z televizních soutěží známá 50:50, která zúží možnost výběru na dvě odpovědi, nebo nápověda v článku, která vás přesměruje zpravidla na Games.cz a napoví vám odpověď. Po použití nápovědy už dostanete za správnou odpověď jen dva body. A konečně, při špatné odpovědi vám bude jeden bod odečten. Po dokončení kvízu se můžete zapsat do žebříčku, který se sčítá skrz jednotlivé kategorie i celý web, takže neustále víte, jak na tom jste.

Společně s Hádejhru.cz jsme spustili i dva sesterské weby - Hádejfilm.cz o filmech a Hádejosobnosti.cz o hudebnících, hercích, sportovcích a dalších celebritách. Všechny tři projekty existují i v podobě aplikací pro mobilní telefony s operačním systémem iOS. Aplikace jsou zcela zdarma a bez reklam, obsahově jsou pak totožné se svými webovými předlohami. Verze pro operační systém Android jsou v přípravě.

Nechcete aby vám unikly nové kvízy, které budeme na Hádejhru.cz doplňovat? Staňte se fanoušky Hádejhru.cz na Facebooku a nic vám neunikne!

Nejnovější články