Otevřená beta The Division 2 vás vezme do dark zóny i na endgame
zdroj: tisková zpráva

Otevřená beta The Division 2 vás vezme do dark zóny i na endgame

26. 2. 2019 10:42 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Po kolečku uzavřeného betatestování se o víkendu The Division 2 otevře všem hráčům, kteří by si kooperativní střílečku ve Washingtonu chtěli před vydáním vyzkoušet. Otevřená beta poběží od pátku do úterý a ukáže vám tři hlavní mise, pět vedlejších, jednu ze tří chystaných dark zón i ochutnávku z obsahu po dohrání.

Trojici hlavních misí, z nichž dvě byly v uzavřené betě, můžete hrát na normální nebo na těžkou obtížnost. Mise Grand Washington Hotel, Jefferson Trade Center a Viewpoint Museum doplní volný průzkum města, kde budou prozatím zpřístupněné čtyři městské části včetně Bílého domu, který slouží jako vaše základna.

Během uzavřeného testování můžete mít jen jednu postavu a její postup se zastaví na osmém levelu, s nímž se můžete vydat do východní dark zóny. Pokud se na tuhle dobrodružnou výpravu necítíte, vyzkoušejte si alespoň skirmish 4v4 na stadionu anebo v ruinách Kapitolu.

Po dokončení mise Jefferson Trade Center se vám odemkne malá část endgamu. V ní dostanete přístup k trojici postav na levelu 30, každá s jinou specializací, se kterými si můžete vyzkoušet, jak se dá v The Division 2 vyřádit i po dohrání.

Za účast v otevřeném betatestování dostanete taky pár kosmetických vylepšení do plné verze hry, konkrétně skin na zbraň DC Patriot, nášivku na rukáv a přívěsky na batoh.

zdroj: Archiv

V případě, že jste už hráli uzavřenou betu, by vás mohly zajímat nejdůležitější změny – kromě nové hlavní mise, skirmishe a zvýšení maximálního levelu přibyly ještě dva projekty na vylepšení sídla a jedna schopnost založená na jedovatém plynu, která přichází dokonce ve dvou variantách.

Preload pro Evropu začíná 28. února v deset hodin dopoledne, samotné servery pro otevřenou betu se spouští v pátek 1. března v tentýž čas, testování končí v úterý 5. března opět v deset ráno. Plnohodnotné vydání The Division 2 je plánované na 15. března pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Division 2 beta odměny zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články