Outlive gold
zdroj: tisková zpráva

Outlive gold

14. 3. 2001 0:01 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Take 2 Interactive a Continuum Entertainment, což je mimochodem první herní firma pocházející z Brazílie, dnes nepřekvapili s žádným skandálním odhalením ohledně real-time strategie Outlive a potvrdili, že je dokončena a vyjde opravdu ještě tento měsíc.

Outlive zdroj: tisková zpráva Už při letmém pohledu může tato hra kdekomu připadat jako laciný plagiát Starcraftu, čemuž ostatně nasvědčovaly i starší trailer nebo screenshoty, ale po bližším ohledání hratelného 3-levelového dema (v plné verzi je map 20) byl ABE hrou celkem unešen a jeho první dojmy z Outlive si u nás budete moci přečíst již brzy:

Outlive není však jen obyčejnou kopií Starcraftu, ale obsahu je mnoho různých vylepšení. Mezi nejlepší z nich bych zařadil možnost hru kdykoliv zapauzovat, velice se hodí například během bitvy, kdy si můžete pěkně v klidu promyslet další kroky. Samozřejmě při pauznutí hry můžete svým jednotkám přidělovat rozkazy, po odpauzování je hned začnou provádět. Mezi další vylepšení patří možnost uzavřít s jedním (nebo i více) nepřítelem mír, samozřejmě to není zadarmo a protivník požaduje za uzavření míru pěknou sumičku kreditů. Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články