Over the Top mod rozpoutá v Arma 2 první světovou válku
zdroj: tisková zpráva

Over the Top mod rozpoutá v Arma 2 první světovou válku

14. 5. 2014 11:24 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Zákopová válka! Opakovací pušky! Kulomety s čtyřnožkou! Dvouplošníky! Tanky připomínající krabice! První světovou válku velké hry trestuhodně opomíjejí a občas musíte vzít za vděk fanouškovskými projekty. Třeba modifikací Over the Top pro Arma 2, která právě vyšla v alfa verzi a vypadá přibližně tak, jak byste čekali. Tedy kromě těch zákopů.

Je třeba počítat s tím, že Over the Top je opravdu v alfa verzi, takže na vás budou vyskakovat bugy a nedodělky na každém kroku. Duch, který manipuluje závěrem pušky, je ještě snesitelná podivnost. Když se podíváte na trailer, jak by mod mohl vypadat v případě pořádného zalidnění, uvidíte nepopiratelný potenciál, kvůli němuž klidně i nedodělky překousnete.

Je ale jasné, že bude třeba sehnat dostatek lidí, což naznačuje i druhé video, které odhaluje, jak to momentálně v modu vypadá. Liduprázdně. Jenže je třeba říci, že teprve teď byla vydána alfa verze, takže s trochou publicity a snahy se třeba Over the Top zalidní a nebudete si tedy připadat jako sám voják v poli.

Ale už samotný fakt, že letecké souboje vypadají jak vypadají, že při pořádném zalidnění mohou vznikat zajímavé bitvy, mě vede k názoru, že Over the Top má skutečný potenciál. Sice spíše načrtnutý do budoucna, ale stejně mu budu držet palce. Ostatně mod si můžete vyzkoušet také, ke stažení je na ModDB.

Nejnovější články