PC verze Red Faction Guerrilla zpožděna
zdroj: tisková zpráva

PC verze Red Faction Guerrilla zpožděna

20. 5. 2009 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Možná kvůli aféře s The Sims 3 nebo se tento model osvědčil u Saints Row 2. + 20 OBRÁZKŮ

Možná to je kvůli aktuální aféře s The Sims 3 nebo to takhle dlouhodobě plánovali, ale nechtěli s tím vylézt dříve kvůli negativní publicitě. Na každý pád THQ ve svém dnešním release-listu pro Evropu přišli s nemilou novinou týkající se PC verze hornické third-person akce Red Faction Guerrilla. Na osobních počítačích si ji zahrajete s dvouměsíčním zpožděním, až v srpnu. Dosud se přitom plánovalo její souběžné uvedení s PS3/X360 verzemi 5. června, ale už absence dem pro PC probouzela jisté pochybnosti.

Ve výsledku tedy nastává stejný model jako u předešlé hry od Volition, Saints Row 2 - prioritu mají konzole a PC verze s nižším prodejním potenciálem je odsunuta do pozadí. Dá se jen spekulovat, jak moc se na tomto rozhodnutí podepsal fakt, že hra má být výpočetně velmi náročná kvůli sázce na destrukce a fyziku, resp. zdali přetrvávají nějaké potíže s výkonem na současném hardware. Vše zamrzí o to více, když dvacítka čerstvých screenshotů vypadá povedeně, zejména kaňony na Marsu, které se mohou poměřovat i s těmi z RAGE (2010).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Konzolisté si už Red Faction Guerrilla mohou vyzkoušet v singleplayerovém demu a zítra na něj naváže ukázka multiplayeru - více v preview, GC dojmech a dřívějším zpravodajství.

Zbraně a vozidla z Red Faction Guerrilla  [12.3.2009 13:13 - levis]
Trailery: Red Alert 3 Uprising, Red Faction Guerrilla, F.E.A.R. 2  [4.2.2009 20:20 - levis]
Barbaři anarchisté z Red Faction Guerrilla  [8.12.2008 20:20 - levis]
zdroj: Gamefront

jd

Nejnovější články