PC verzi Batman: Arkham Knight čeká ještě dlouhá cesta k znovuvydání - další patch vyjde v sprnu
zdroj: tisková zpráva

PC verzi Batman: Arkham Knight čeká ještě dlouhá cesta k znovuvydání - další patch vyjde v sprnu

20. 7. 2015 19:15 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Vydání PC verze Batman: Arkham Knight se vážně nepovedlo a vydavatel ji musel stáhnout z prodeje s tím, že to zkusí znovu a lépe - hru nejdříve opraví, odladí a teprve pak ji pošle mezi hráče. Zatím se zdá, že by hra mohla pro PC, Mac a Linux vyjít během letošního podzimu, ale Warneři na to konto nic konkrétního neříkají. Jisté a oficiálně potvrzené je v této chvíli jenom to, že během srpna mohou stávající majitelé hry (ti co si ji koupili ještě před stažením z prodeje) čekat na patch, který bude přípravou na jiný patch, co snad později dostane PC verzi nového Batmana do solidní kondice.

Srpnová aktualizace má přízvisko prozatímní a naznačuje existenci něčeho většího, o tom však prozatím studio Rocksteady i vydavatel hry mlčí. Zatím však víme, že problémy, které chystaný update údajně vyřeší, patří například podpora crossfire od AMD, navýšení limitu maximálního počtu snímků za vteřinu nad 30 fps a celkově zlepšení technické stránky hry.

Majitelé PC verze Arkham Knight mohou zatím na majitele konzolových verzí smutně koukat nejenom kvůli stavu PC verze, ale i kvůli DLC, která pro PC verzi logicky nejsou k dispozici. Nelze prodávat přídavek k něčemu, co se neprodává. Lze ostatně předpokládat, že v rámci snahy se současným majitelům PC verze Batmana revanšovat za problémy a čekání na jejich odstranění, jim Warner Bros nabídne DLC či rovnou celý season pass zdarma. Minimálně by se to slušelo, pokud chtějí Warneři věřit, že si někdo PC verzi jejich titulu v budoucnu ještě koupí - po zkušenostem s Batman: Arkham Knight.

Nejnovější články