Podívejte se na 14 minut z úvodu Borderlands 3
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na 14 minut z úvodu Borderlands 3

7. 8. 2019 7:50 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Vydání třetího dílu kooperativní looter shooter akce máme za dveřmi. Minulý týden jste se mohli podívat na dvojici trailerů představující jednotlivé Vault Huntery, teď tu máme 14 nepřerušených minut záběrů z hraní čerstvého počinu Gearboxu. Za ovládání dema Borderlands 3 děkujeme redaktorům amerického IGN.

Prvních pět minut Claptrap vysvětluje, jak máte chodit a ničit věci, takže je klidně směle přeskočte. V IGN hráli za Moze, maličkou vojandu s pomocí o poznání většího mecha. Zbytek videa se věnuje „uklízení“ základny gangu trezorových dětí, tedy střílení a sbírání vybavení. Na druhém levelu se Moze odemkne její speciální schopnost, tedy ta, která ji konečně odliší od ostatních Vault Hunterů.

Po úspěšném nájezdu zvedne Moze Claptrapa z bezvědomí, doplní zdraví a náboje a setká se s další starou známou tváří, bývalou sirénou Lilith. Ta vám v Borderlands 3 bude spolu s všudypřítomným ukecaným robotem vysvětlovat, co máte dělat.

Následuje krátká výprava do inventáře s rychlou přehlídkou několika zbraní a pak i reálnou demonstrací schopností Mozeina medvědího mecha. K té dojde až úplně na konci a nedá se nevzpomenout na D.vu z Overwatche, ale co byste od řízení mecha vlastně čekali jiného?

Borderlands 3 vycházejí 13. září pro Epic Games Store, PlayStation 4 a Xbox One. Počítá se i s vydáním na Google Stadia, až dojde ke spuštění samotné služby.

Nejnovější články